TEKNOLOGI I BILEN

Uproblematisk connection

SE TEKNOLOGI
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
STIL OG TEKNISK APPEAL

Touch Pro, Jaguars infotainmentsystem i bilen, sikrer dig uproblematisk connection til resten af verden. Brug knibe- og swipe-bevægelser på en 10” touchskærm, for ubesværet adgang til vores audio-visuelle oplevelse.

KOM BAG RATTET
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Enkelt og intuitivt. Vælg at få vist enten et fuldt 3D-kort eller informationspanel, hvor du kan se kørselsinformation, navigationsopdatering og aktuel afspilning – alt sammen på et 12,3" Interactive Driver Display med høj opløsning.


BYG DIN EGEN

ONLINE-MEDIER

Lyt til din(e) favoritmusik, radiostationer og podcasts, når du er på farten. Alt sammen uden din smartphone. Link dine Deezer- og TuneIn-konti til InControl Portalen, hvorefter du har direkte adgang til dine medier fra bilens touchscreen.


BYG DIN EGEN

CONNECTED NAVIGATION PRO

Trafikopdateringer og søgning i realtid er lige ved hånden med Connected Navigation Pro. Gem dine favoritsteder, anvend multi-touch til at udforske kort og hold dig opdateret med Map Care.


BYG DIN EGEN

EN GOD FORBINDELSE
INTELLIGENTE VALG
Giver dig en mere intelligent og sikker måde at bruge din smartphone på, når du er i bilen. Navigér ubesværet gennem dit musikbibliotek, og afspil dine favoritnumre med Apple CarPlay®.
REMOTE ACCESS
Interagér med din F-TYPE, uanset hvor du er. Med Jaguar Remote App kan du tjekke brændstofniveauet samt bilens placering og let få adgang til låse, lygter og klimaanlæg.
FRED I SJÆLEN
I tilfælde af tyveri sender Secure Tracker (ekstraudstyr) information om din F-TYPEs position og underretter straks myndighederne, så du kan få din bil tilbage så hurtigt som muligt.
DIN KØRETUR. DIT SOUNDTRACK.

Den utroligt fyldige lyd, som F-TYPENs audiosystem leverer, kan vi takke de britiske lydspecialister fra virksomheden MeridianTM for. Disse avancerede audiosystemer, som er produceret ved hjælp af digitale præcisionsteknologier, er nøjagtigt tilpasset efter bilens luksuriøse interiør.

VÆLG DIN F-TYPE

Coupé eller convertible. Hver af dem har sin egen unikke karakter, men begge tilbyder medrivende ydelse, avancerede køreegenskaber og en uovertruffen førerfokuseret oplevelse.

VÆLG DIN MODEL
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed.


InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land – spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.