NY JAGUAR <br>F-PACE

Vores luksuriøse performance-SUV byder på prisbelønnet design, høj ydelse og intuitive teknologier, der gør hver rejse til noget særligt.
Fås nu også som Plug-in Hybrid.

SE PRISER
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
design
UDFORSK INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

Vi har udviklet alle interiørdetaljer for at skabe et behageligt miljø for dig og dine passagerer. Eksklusive materialer, nye farver og bedre sædekomfort er fælles for Jaguar F-PACE og Jaguar F-PACE R-Dynamics helt nye interiør.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

F‑PACEs interiør i Luxtec eller læder, har bløde materialer og forskellige iøjnefaldende overflader. Udtrykket omfatter det bedste inden for britisk håndværk og bidrager til en uforglemmelig køreoplevelse.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK EKSTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Den glatte kølerhjelm, dybere kølergrill, nye forlygter med dobbelt "J-blades" og bredere luftindtag, understreger Jaguar F-PACEs dynamiske profil og fremtoning på vejen. De nye integrerede udstødningsoverflader1 understreger den redesignede bagkofanger og den markante profil.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
YDELSE
KØREEGENSKABER
KØREEGENSKABER

F-PACE blander medrivende ydelse med intelligent førerteknologi.

PLUG-IN HYBRID
NY JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

Med den nye F‑PACE Plug‑in Hybrid får du en bedre brændstoføkonomi og nulemission ved ren elektrisk kørsel.

UDFORSK PLUG-IN HYBRID
SVR
F‑PACE SVR

Med 5,0 liters Supercharged V8-motor og en tophastighed på 286 km/t er F‑PACE SVR Jaguars ultimative performance-SUV.

UDFORSK SVR
SE SPECIFIKATIONER
HYBRID, BENZIN ELLER DIESEL
F‑PACE drives enten af vores serie af nye mild hybrid-benzin- og dieselmotorer eller den helt nye Jaguar Plug-in Hybrid til alle, som gerne vil reducere brændstofforbrug og CO2-udledning endnu mere. Alle gearkasser er 8-trins automatiske gearkasser.
UNIKT FOR JAGUAR
Vælg mellem fuld dynamisk ydelse og maksimeret brændstoføkonomi. JaguarDrive Control giver endnu hurtigere gearskift i Dynamic Mode og tidligere skift til højere gear i Eco Mode. Rain Ice Snow Mode giver mere forsigtig kørsel under forhold med lavt vejgreb.
BEVAR FATNINGEN
Jaguar All-Wheel Drive med Intelligent Driveline Dynamics er et firehjulstræk-system som forudsiger vejforholdene før det er for sent. Mens andre systemer først aktiveres, når bilen mister vejgrebet, flytter Jaguars AWD-systemet moment til forhjulene for at forebygge kontrol og fatning, også før hjulene mister vejgrebet.
TEKNOLOGI
ENKELHED SOM STANDARD

Standardfeatures på Pivi omfatter:

• 11,4" Touchscreen
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Apple CarPlay® 2
• Android Auto™ 3
• Remote4

Når du opgraderer til Pivi Pro5, får du den nyeste kunstige intelligens i bilen med features som det selvlærende navigationssystem, der sikrer en fuldt opkoblet rejse.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med visning på fuld skærm eller hurtig visning af hvilken musik der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.

Head-up-displayet6 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigation på farvedisplayet.

MERIDIAN™ AUDIO

Lyd fra britiske MeridianTM- handler om den musikalske oplevelse. Det drejer sig ikke kun om øget lydstyrke. Det drejer sig mere om at intensivere niveauerne af dybde, klarhed og realisme i musikken, ved at bruge en kombination af avanceret akustisk teknologi og strategisk placerede højtalere, så der skabes en lydplatform (som vi kalder ”lydscenen”), der passer perfekt til F-PACEs interiør. Vælg mellem MeridianTM- eller MeridianTM-surround-sound-system (ekstraudstyr).

FRED OG RO

Med den innovative teknologi, Active road noise cancelling, fra lydeksperterne hos MeridianTM Audio7 og reduktion af vibrationer i bilen, har F-PACE en forbedret komfort for dig og dine passagerer.

SE EKSTRAUDSTYR
HOLDER DIG INFORMERET
Online Pack8 (ekstraudstyr) tilbyder flere online tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til: Ubegrænset antal streamingmedier, Online-talegenkendelse, vejrudsigter og Online-kalendersynkronisering
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Vælg Wi-Fi med Data Plan (ekstraudstyr)9, hvorefter du kan bruge følgende: Dit valg af mediestreamingtjenester, op til 20 gb data pr. måned, en antenneoptimeret forbindelse og opkobling af flere enheder
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre bedre signal og opkald.
IONISERING AF KABINELUFT MED PM2,5-FILTER
NanoeTM ionisering (ekstraudstyr) sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Aktivér funktionen, hvorefter det specialdesignede filter tiltrækker og indfanger fine partikler og luftbårne allergener fra udendørsluften, fx. PM2.5, støv og pollen.
PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED
SE EKSTRAUDSTYR
PRAKTISK BAGAGERUM
F‑PACE har op til 778 liter10 bagagerum, selv når anden række er fuldt besat. Når du har brug for ekstra plads, kan anden sæderække lægges helt ned, så du får 1.82710 liters plads. F‑PACE opfylder dine behov til hverdag og i weekenden.
SE SPECIFIKATIONER
ACTIVITY KEY
Den helt nye vandtætte Activity Key (ekstraudstyr)11 giver dig mulighed for at aflåse og låse din bil, samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørsaktiviteter, du planlægger sammen med dine venner, er der ikke længere behov for konventionelle bilnøgler.
PIXEL LED-FORLYGTER MED SIGNATURKØRELYS
Pixel-LED-lygterne (ekstraudstyr) har dynamiske blinklys. Adaptive Driving Beam giver endnu bedre udsyn i mørket og deler automatisk lyset for ikke at blænde modkørende trafik. PIXEL LED-lygterne sikrer, at du altid har det bedst mulige udsyn.
KØRSELSASSISTENTER
Jaguar F-PACE er konstrueret med førerassistenter, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorvej mere fornøjeligt. Disse teknologier optimerer din kørsel ved at hjælpe dig med at stresse af.
FÅ MERE INFORMATION
VÆLG DIN JAGUAR F‑PACE
Alle modellerne kan her ses sammen med et bredt udvalg af enestående design, ydelse og teknologi.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Det er detaljerne, der gør forskellen.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
DEN PERFEKTE KØRETUR STARTER HER

Vores luksuriøse performance-SUV byder på praktisk og effektiv ydelse. Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar F-PACE.

BYG DIN EGEN
JAGUAR TILBEHØR
JAGUAR TILBEHØR

Skab et køretøj, der passer perfekt til din livsstil, ved at sætte dit personlige præg på din F-PACE, med forskellig funktionelt ekstraudstyr og praktisk Jaguar tilbehør.

SE TILBEHØR
THE JAGUAR COLELCTION
THE JAGUAR COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

LÆS MERE
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar F-PACE.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.


Se WLTP-tal


WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

1 Afhængigt af drivlinje.

2 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

4 Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

5 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

6 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

7 Ekstraudstyr.

8 Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

9 Billedet viser Jaguar Click and Go-tilbehør, der sælges separat. Ekskl. tablet. Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

10 Vådvolumenen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og den samlede bagagevolumen afhænger af modellen, og om der er monteret reservehjul i fuld størrelse eller pladsbesparende reservehjul.

11 Activity Key kan oplades på omtrent to timer, hvilket giver op til ti dages batterilevetid.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land – spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.
NanoeTM er et varemærke, der tilhører Panasonic Corporation.