INCONTROL INFOTAINMENT
UNDERHOLDNING OG INFORMATION PÅ DIN TOUCHSCREEN

Touch og Touch Pro er konstrueret til at gøre kørslen mere sikker og fornøjelig og er indbegrebet af vores mest avancerede infotainment-systemer i bilen nogensinde. Tilslut din smartphone for at få adgang til apps, nyde musik gennem det førsteklasses lydsystem, og navigere lige derhen, hvor du ønsker.

TOUCH PRO

Touch Pro er Jaguars mest avancerede multimediesystem nogensinde, og det byder på en 10" touchskærm, der muliggør touch-, swipe- samt "knib- og zoom"-bevægelser, så du kan styre dine kort, medier og indstillinger. Hold øjnene på vejen ved at bruge intelligent stemmestyring, så opgaver udføres mere sikkert.

TOUCH PRO FUNKTIONER
10" TOUCHSKÆRM
Med Touch Pros meget dynamiske multi-touch-display kan du berøre, swipe samt "knibe og zoome" for at styre kort, medier og indstillinger.
NAVIGATION PRO
Navigation Pro er udbygget med Connect Pro og lærer dine normale ruter at kende, så systemet kan opdatere dig med informationer, trafikoplysninger og ankomsttidspunkter.
MERIDIAN<sup>TM</sup> LYDSYSTEMER
Meridians hifi-lydteknologier til bilen er førende i sin klasse og leverer knivskarp lyd til alle i bilen via flere højtalere – så det føles som at være til en "live"-koncert.
FIND UD AF MERE
HEAD-UP DISPLAY
Hold øjnene rettet mod vejen med Head-Up Display, som projicerer transparent og relevant kørselsinformation direkte op på forruden.
VIRTUELT INSTRUMENTPANEL
En helt ny grafisk interface med avanceret funktionalitet og fire forindstillede displayemner eller fuld 3D-kortvisning er afstemt efter dine personlige præferencer.
DUAL VIEW DISPLAY
Dual View-displayet gør det muligt for føreren og passageren at se helt forskelligt indhold på samme touchskærm.
DIGITAL TV
Dit valg af digitale tv-kanaler kan ses fra både for- og bagsæder i din Jaguar.
BAGSÆDEUNDERHOLDNING
Integreret bagsædeunderholdning omfatter to uafhængige 8" eller 10" skærme i nakkestøtterne på forsæderne med trådløs fjernbetjening og hovedtelefoner.
DAB RADIO
Forindstil og gem dine favoritkanaler, og lyt med digital audio broadcasting for at sikre den bedste radiokvalitet i din Jaguar.
TOUCH

Kontrollér miljøet i din bil med Touch, som også linker dig sikkert og ubesværet med din Jaguar, når du opholder dig et andet sted. Gør din køretur bedre med multimediecentret, der rummer alt fra bilnavigation til DAB-radio.

TOUCH FUNKTIONER
8" TOUCHSKÆRM
Hjertet i bilens instrumentpanel er en klar og dynamisk grafisk touchskærm, som svarer direkte på berøring og swipe-bevægelser.
BILNAVIGATION
Søg nemt efter destinationer, og gem favoritsteder for hurtig adgang. 2D- og 3D-kort samt stemmekommandoer gør oplevelsen intuitiv.
LYDSYSTEM AF HØJ KVALITET
Du og dine passagerer oplever fantastisk lyd fra alle kilder, uanset hvor I sidder i kabinen.
HEAD-UP DISPLAY
Hold øjnene rettet mod vejen med Head-Up Display, som projicerer transparent og relevant kørselsinformation direkte op på forruden.
DAB RADIO
Digital audio broadcasting sikrer den bedste kvalitetslyd i radioen samt en bred vifte af kanaler. Forindstil og gem dine favoritkanaler.
TJEK TILGÆNGELIGHED
Se om Jaguar InControl er tilgængelig i dit land.
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.