OPSÆTNING PRO SERVICES
OPSÆTNING AF PRO SERVICES

Optimerede egenskaber for Touch Pro
Pro Services er en del af Connect Pro-pakken, og den tilbyder en række optimerede egenskaber til Touch Pro, hvad angår navigation, infotainment og forbindelsesmuligheder. Følg vejledningen for at opsætte Pro Services.

AKTIVERING AF FORBINDELSESMULIGHEDER

For biler udstyret med Pro Services behøver du kun at aktivere forbindelsesmuligheder for at aktivere den fulde pakke med forbundne serviceydelser. For at forhindre, at tændingen afbrydes, skal du sørge for, at motoren er startet og kører.

TRIN 1
Du skal installere et Micro SIM-kort først som beskrevet på installationssiden til SIM-kortet.
SIM CARD INSTALLATION
TRIN 2
Få adgang til indstillingerne for forbindelsesmuligheder i din bil fra den almindelige indstillingsmenu i bilen, og aktivér mobildata. Gå til indstillingsikonet på en vilkårlig skærm > All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
TRIN 3
Når forbindelsen er etableret, ser du enten et 3G- eller et wi-fi-ikon i øverste hjørne af touchskærmen. Vær opmærksom på, at det kan vare op til to minutter at etablere forbindelse til internettet afhængigt af signalstyrken for netværket.
OPRETTELSE AF EN PROFIL

TRIN 1
Første gang du bruger Touch Pro Navigation, vil du blive bedt om at oprette og navngive din profil. Dette giver dig mulighed for at gemme favoritdestinationer, tidligere rejser og navigationsindstillinger.

 

TRIN 2
Når du får en meddelelse om det, skal du scrolle til bunden af siden og vælge Turn on all/Turn on for at aktivere alle tilsluttede navigationsfunktioner. Dette omfatter historik over trafikmønstre og trafikinformation i realtid. Valg af Continue/Cancel deaktiverer alle tilsluttede navigationsfunktioner.

DIN NAVIGATIONSKONTO
OPRETTELSE AF EN KONTO
Når din profil er oprettet, kan du oprette en Touch Pro Navigation-konto ved at vælge Sign In på den primære navigationsskærm.

Du vil eventuelt også blive gjort opmærksom på dette, når du tilgår visse funktioner, som kræver, at du er tilmeldt, herunder Share ETA, Cloud Sync eller dør-til-dør-navigation.

ACCEPT AF BETINGELSER OG VILKÅR Følg instruktionerne på skærmen for at registrere en ny konto. Du vil blive gjort opmærksom på, at du skal acceptere betingelser og vilkår for navigation. Du får adgang til disse ved at indtaste den angivne URL i din browser.
DOWNLOAD AF JAGUAR ROUTE PLANNER-APPEN
InControl Route Planner-appen til smartphone maksimerer potentialet i din Jaguars Touch Pro Navigation-system. InControl Route Planner-appen til smartphone giver dig kørselsanvisninger fra dør til dør. Indstil destinationen på din smartphone, hvorefter du ledes til din bil, som så overtager navigationen. Når du har parkeret bilen, overføres navigationen til din smartphone igen, hvorefter denne vejleder dig om en hvilken som helst form for offentlig transport eller vejleder dig om gåretningen frem mod din endelige destination. Du skal anvende den samme e-mailadresse og adgangskode, som du brugte til at opsætte Touch Pro Navigation-kontoen i din bils navigationssystem, til at registrere din tilmelding i smartphone-appen.


DOWNLOAD FOR APPLE iOS

DOWNLOAD FOR ANDROID
ADGANG TIL INCONTROL ROUTE PLANNER
InControl Route Planner giver dig mulighed for at planlægge dine ruter og gemme destinationer og steder. Når Pro Services er installeret, har du adgang til disse ruter fra din bil på et senere tidspunkt. Du kan også administrere din Touch Pro Navigation-konto fra dette website og logge ind ved hjælp af den e-mailadresse og adgangskode, som du oprettede i din Jaguars navigationssystem. Yderligere information om adgang til de nyeste kortopdateringer finder du i Maps and Services-afsnittet i InControl Route Planner.
BESØG INCONTROL ROUTE PLANNER
OPSÆTNING AF LIVE-APPS

Der kan downloades en række LIVE-apps til din Jaguars Touch Pro infotainment-system, så du får adgang til live-info, herunder vejrudsigter, flyankomst/-afgang og de mest aktuelle nyhedsopdateringer.

TRIN 1
Vælg Extra Features-menuen på din Jaguars touchscreen for at vælge og tilgå LIVE-apps.
TRIN 2
Log ind ved hjælp af e-mail og adgangskode til din Protect-konto. Du kan også vælge et pseudonym og indstille en PIN-kode for at kunne logge ind uden at skulle anvende dine brugeroplysninger hver eneste gang. Hvis du ikke er logget ind, gemmes dine præferencer ikke.
TRIN 3
Hvis der vises en grøn ned-pil ved Update-symbolet betyder dette, at der er tilgængelige opdateringer. Du skal blot vælge Update, hvis du ønsker det.*
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
Registrér og tilmeld dig til Jaguar InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
BESØG MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Jaguar InControl.
KONTACT OS
BETINGELSER OG VILKÅR
Få adgang til betingelser og vilkår for Jaguar InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.
SE BETINGELSER OG VILKÅR
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og download Jaguar InControl Vilkår og betingelser.
VEJLEDNINGER OG MANUALER
Se og download håndbog, manualer og videovejledninger til din Jaguar.

*Du skal muligvis slukke for motoren, vente et par minutter og derefter starte motoren igen for at se de færdige opdateringer.
 
Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.