INCONTROL KØRSELSASSISTENT

KØRSELSFUNKTIONER

InControl inkluderer kørselsassistentfunktioner som standard og ekstraudstyr, så du får mest muligt ud af din Jaguar og opnår den mest sikre kørsel, uanset hvor din rejse fører dig hen. Spørg din forhandler om de funktioner, som passer bedst til dig.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING
Det autonome nødbremsesystem sikrer, at dit køretøj altid er klar til at reagere på pludselige risici, hvilket reducerer risikoen for potentielle kollisioner.
LANE DEPARTURE WARNING
Systemet registrerer, hvis din bil utilsigtet forlader vognbanen, og underretter dig med en visuel alarm og lette vibrationer i rattet.
LANE KEEP ASSIST
Hvis du utilsigtet forlader din vognbane på motorvejen, vil din Jaguar ikke kun advare dig om situationen, men også styre dig sikkert tilbage i din egen vognbane igen.
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition viser ændringer i hastighedsgrænserne og andre vejskilte på instrumentpanelet.
ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT
Indstil din kørehastighed samt en afstand, som skal holdes til forankørende køretøjer, hvorefter dit køretøj automatisk tilpasser hastigheden, hvis andre trafikanter sænker hastigheden.
INTELLIGENT NØDOPBREMSNING
Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj, og viser en Forward Alert for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød*.
BLIND SPOT MONITOR
Et blinkende ikon i det relevante sidespejl gør dig opmærksom på forhindringer, som befinder sig i eller hurtigt nærmer sig din blinde vinkel.
BLIND SPOT ASSIST
Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tilfører Blind Spot Assist et nøjagtigt beregnet styremoment, så dit køretøj guides sikkert væk fra det køretøj, der nærmer sig.
PARKERINGSFUNKTIONER

Hjælper dig med at manøvrere din Jaguar ind på selv den mest snævre parkeringsplads i byområder. Spørg din forhandler om de funktioner, som passer bedst til dig.

PARKERINGSASSISTENT
Parkeringsassistent gør parallelparkering og parkering i båse nemmere, idet det styrer din bil ind på eller ud fra en parkeringsplads. Vælg et gear, og styr hastigheden. Grafik og meddelelser guider dig.
PARKERINGSSENSORER FOR OG BAG
Når du vælger bakgear, aktiveres sensorer på for- og bagkofangeren. Ud over feedback i form af lyd angiver touchskærmens display, hvor tæt du er på forhindringer.
360° PARKERINGSHJÆLP
Sensorer til parkeringshjælp bag på, foran og på siderne af køretøjet giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.
BAKKAMERA
Der findes forskellige former for kameraudstyr, som bruges i forbindelse med kørsels- og parkeringsfunktioner til InControl Driving Assistance: Bakkameraet gør parkering på steder med snæver plads mere enkelt. Linjer, der viser køretøjets omrids og den beregnede rute, overlapper bakkameraets billede, som ses på touchskærmen.
360° SURROUND CAMERA
Surround Camera System sikrer et klart udsyn til omgivelserne via en 360° visning af omgivelserne i touchskærmen. Dette er en hjælp, når du udfører forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten til kørsel ind i og ud fra trange båse samt ved kørsel i kryds.
REVERSE TRAFFIC DETECTION
Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af dit køretøj. Systemet advarer dig med både akustiske og visuelle advarsler, så du ved, hvad der er bag bilen, selv om udsynet er spærret.
TJEK TILGÆNGELIGHED
Se om Jaguar InControl er tilgængelig i dit land.
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.


*Intelligent nødopbremsning er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet fra 10 km/t til 160 km/t.