loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTRAUDSTYR OG JAGUAR-TILBEHØR

Med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr og Jaguar-tilbehør kan du skabe den fineste I-PACE i verden. 

bg-modelDisplay

Med Jaguars tilbehør og ekstraudstyr kan du tilpasse I PACE efter din egen smag, din livsstil og dine interesser. De mest populære former for udstyr er samlet i tre praktiske pakker: Exterior Carbon Fibre Pack, Black Exterior Pack og Cold Climate Pack. Byg din egen I PACE, og gennemse online-tilbehørskataloget for at se det komplette udvalg.

FÅ ET TILBUD

PAKKER MED EKSTRAUDSTYR TIL EKSTERIØRET

Tilfør I-PACEs design kant med disse eksteriørpakker.

EKSTERIØRPAKKE I KULFIBER

Fremhæv I-PACEs performance-natur med disse detaljer i kulfiber. Denne pakke omfatter kølergrillindfatning i kulfiber, spejlkapper i kulfiber og kulfiberelementer på karrosserisiden og kofangerne.

bg-modelDisplay

SORT EKSTERIØRPAKKE

Tilføj et strejf af diskret ubemærkethed til I-PACEs forførende look med disse detaljer i Gloss Black. Pakken omfatter blanksorte rudelister i siderne og en grill med blanksort gitter med blanksort indfatning.

bg-modelDisplay

PAKKE MED EKSTRAUDSTYR TIL INTERIØRET

COLD CLIMATE PACK

Denne pakke omfatter opvarmede sprinklerdyser, varme i forruden og rat med varme.

bg-modelDisplay

VÆLG DIT JAGUAR-TILBEHØR

Tilfør din I-PACE et personligt touch, og find det tilbehør, der matcher din livsstil.

BELYST JAGUAR-EMBLEM I KØLERGRILLEN

Det belyste emblem i kølergrillen (ekstraudstyr) skaber en spektakulær udvendig styling. Emblemet tænder, når I-PACE låses op, når køretøjets døre er åbne, og kabinelyset er tændt. Belysningen slukker, når køretøjet startes.


KØLERGRILLINDFATNING I KULFIBER

Markant kølergrillindfatning af kulfiber i høj kvalitet med en fibervævning og High Gloss-finish sikrer en førsteklasses opgradering af eksteriørstylingen, så Jaguar I-PACEs dynamiske køreegenskaber og performance-inspirerede formgivning fremhæves.

SPEJLKAPPER I KULFIBER

Med fibervævning og en lakeret finish i High Gloss samt eksklusive spejlkapper i kulfiber sikres en performance-inspireret opgradering af formgivningen koblet sammen med de vægtfordele, der knytter sig til kulfiber.INTERIØR

SPORTSPEDALER

Pedalsættet er fremstillet i rustfrit stål og gummi i et moderne, sportsinspireret design og passer perfekt over de eksisterende pedaler.
INDIVIDUELT TILPASSEDE
BELYSTE INDSTIGNINGSLISTER

Elegant designede overflade til indstigningslister i rustfrit stål til fører- eller passagerdøren. Lyser, når enten fører- eller passagerdøren åbnes.

LUKSUSMÅTTER

Luksuriøst, skræddersyet måttesæt foran med indpræget Jaguar-logo samt Nubuck-kant. Premium-måtterne sætter prikken over i'et i interiøret.
CLICK AND GO RÆKKEVIDDE

Click and Go er et kompakt opbevaringssystem, der passer til ryggen af forsædets nakkestøtter. Det inkluderer en bøjle monteret på nakkestøtten, der hjælper med at holde tøj pænt og nystrøget. Til  bagsæde underholdning kan en flytbar tabletholder let placeres i mange forskellige vinkler. Click and Hook er en universalkrog, der giver ekstra opbevaringsplads til at hænge ting, som f.eks. tasker.

IPHONE® CONNECT AND CHARGE DOCK

iPhone Connect and Charge Dock er designet, så du kan se din telefon* under opladning, og den anvender kopholderens plads i midterkonsollen. Når den er tilsluttet, er iPhones medier tilgængelige og kan styres via det integrerede infotainmentsystem i bilen. 
*Kan anvendes med iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 og 8. Ikke egnet til brug sammen med 6 Plus og 7 Plus.

 

PET PACK

Skab et komfortabelt, hyggeligt og sikkert miljø til dit kæledyr. En skillevæg i fuld højde adskiller passagerområdet fra bagagerummet. Til at beskytte køretøjets bagagerum kan du vælge mellem en vandtæt beskyttelsesbakke og en slidstærk gummimåtte.


TRANSPORT

TVÆRSTÆNGER TIL TAGBØJLER

Tværstænger gør det muligt at anvende et stort udvalg af tilbehør til tagtransport. I-PACEs tværstænger er udstyret med en ny og hurtig frigørelsesmekanisme, som er unik. Den sikrer, at tværstængerne nemt kan monteres eller afmonteres uden brug af værktøj.

CYKELHOLDER MONTERET BAGTIL

Låsbar cykelholder til én cykel. Den er nem at montere og placeres bag på bilen. Der kan maksimalt monteres tre holdere.


TAGBÆRER TIL VANDSPORTSUDSTYR

Et alsidigt system til transport af forskelligt vandsportsudstyr, inkl. surfbræt, kajak eller sejlbræt. Maksimal lastkapacitet udgør 65 kg.


FÆLGTILBEHØR

HJULLÅSEBOLTE - KROM

Beskyt dine hjul med specialdesignede og meget sikre hjullåsebolte i krom.


SNESOKKER TIL VINTERBRUG

Disse snesokker til vinterbrug er udført i et let tekstilmateriale, og de monteres nemt og hurtigt, ligesom de kan sammenfoldes for nem opbevaring. Montering på alle fire hjul anbefales.

TRACTIONSYSTEM TIL KØRSEL I SNE

Der opnås bedre køreegenskaber i sne, mudder og is med disse snekæder med fremragende vejgreb. Kun montering på baghjulene.

EMBLEM TIL HJULNAV - UNION JACK

Det karakteristiske monokrome emblem med Jaguar-logo og Union Jack-design leder tanken hen på vores britiske arv.

STYLEDE VENTILHÆTTER - UNION JACK

Tilføj den sidste finish til dit køretøjs hjul med et udvalg af unikke, specialdesignede ventilhætter.

STYLEDE VENTILHÆTTER - JAGUAR "GROWLER"

‘Growler’ er en vigtig del af vores arv. Tilføj den sidste finish til dit køretøjs fælge med disse specialdesignede ventilhætter.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

FÅ ET TILBUD