loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE HSE

Dramatisk Jaguar-design og ydelse med intuitive teknologier og intelligente praktiske egenskaber.

ACCELERATION
0-100 km/t på 4,8 sekunder

RÆKKEVIDDE
415 km WLTP-cyklus*

 

 
bg-modelDisplay

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof- og energiforbrug, rækkevidde og udledning for personbiler i Europa. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

TRO MOD TRADITIONEN

I-PACE er tro mod Jaguars tradition for innovation, og bilen udnytter fuldt ud fordelen ved elektrificering, idet den tilbyder dynamisk batteridreven ydelse indpakket i et design, der er både radikalt og smukt.

FÅ ET TILBUD

VIGTIGE FUNKTIONER I I PACE HSE

Begejstring, innovation, intelligens og stil – alt dette er standard i I PACE.

20" ALUMINIUMSFÆLGE

20” ‘Style 5068’ aluminiumsfælge med fem eger og en Diamond Turned finish.

MATRIX LED-FORLYGTER

Sikrer et fantastisk udsyn. Matrix LED-forlygter med signaturkørelys.

SPORTSSÆDER I WINDSOR-LÆDER

18-vejs eldrevne forsæder med varme, køling og hukommelse og bagsæder med varme udført i læder af høj kvalitet med kontrolleret komfort.

TOUCH PRO DUO

De nye 10" og 5" dobbelte HD-touchscreens er mere fleksible og effektive i brug. Læs information på den ene og interagér samtidig med andre funktioner på den anden.

MERIDIAN AUDIO

Den samme fylde og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert, leveret gennem et system bestående af 15 højttalere med 825 W samt en 2-kanals subwoofer – alt sammen gnidningsfrit integreret ved hjælp af Trifield™-teknologi.

DRIVE ASSIST PACK

Driver Assist Pack tilbyder en lang række kørselsassistenter i tillæg til standardfunktionerne, herunder adaptiv fartpilot med styreassistent, 360° Surround Camera, nødopbremsning ved høj hastighed og Blind Spot Assist.

SPECIFIKATIONER

Se detaljerede oplysninger om ydelse og rækkevidde samt andre vigtige tal for hele I-PACE-modelserien.

FÅ ET TILBUD

bg-modelDisplay

BYG DIN EGEN I PACE

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN

JAGUAR UDSTYR - TILBEHØR

Skab den fineste I PACE i hele verden: din egen

SE EKSTRAUDSTYR OG TILBEHØR 

Forbehold: WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof- og energiforbrug, rækkevidde og udledning for personbiler i Europa. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Ydelsesdata gælder ikke for modeller solgt i Kina. 

Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.