loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SIKKERHED

Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet
med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er øget.


BYG DIN BIL 

bg-modelDisplay

I-PACE er designet med henblik på at beskytte dig, dine passagerer,
batteriet og andre trafikanter, så den indeholder et utal af sikkerhedsfunktioner.

FÅ ET TILBUD

SIKKERHEDSCELLE

I-PACE er fremstillet af en blanding af aluminium og stål, så der dannes
et stift bur rundt om batteriet. Dette giver øget sikkerhed for alle personer i køretøjet.

bg-modelDisplay

UDVENDIGT LYDSYSTEM

I-PACE udsender et udvendigt akustisk signal ved hastigheder under 20 km/t for at gøre fodgængere opmærksom på bilens tilstedeværelse.

AIRBAGS

Et omfattende system bestående af seks airbags, herunder fører- og passagerairbags, gardinairbag i siden og brystairbags er standard og hjælper med at beskytte personerne i køretøjet.

ISOFIX

To ISOFIX-punkter til babysæder / autostole er monteret på hver side af bagsæderne.


INNOVATIVE SIKKERHEDSTEKNOLOGIER

Der findes utallige innovative sikkerhedsteknologier som standard, ekstraudstyr og som del af en pakke med ekstraudstyr. Disse hjælper dig med at mestre bytrafik eller kørsel på landevej, ligesom de tilbyder ekstra sikkerhed for dig og dine passagerer.

ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

I-PACE tilbyder adaptiv fartpilot med styreassistent, som gør kørsel over længere afstande og
komplicerede trafiksituationer endnu nemmere. Dette system centrerer automatisk I-PACE
og styrer den i dens vognbane samtidig med, at en indstillet afstand til det forankørende køretøj holdes.

bg-modelDisplay

KØRSELSASSISTENT - STANDARDFUNKTIONER

NØDOPBREMSNING

Systemet hjælper med til at undgå kollisioner med andre køretøjer, fodgængere og cyklister ved hjælp af kamera, radar og ultralydssensorer. Hvis en potentiel frontkolllision registreres, udsender systemet akustiske og visuelle advarsler. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød.FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER

Fartpilot gør det muligt at holde en konstant hastighed uden at skulle træde på speederen. Når du anvender hastighedsbegrænseren, kan du indstille en maksimal hastighed for køretøjet.
ADAPTIV FARTBEGRÆNSER OG GENKENDELSE AF FÆRDSELSSKILTE

Holder dig informeret om hastighedsgrænser og overhaling forbudt-skilte ved at vise dem klart i instrumentgruppen. Når systemet er aktiveret, anvender den adaptive fartbegrænser genkendelse af trafikskilte til at tilpasse dit køretøjs hastighed i overensstemmelse hermed ved at anvende fartpilotsystemet.

DRIVER CONDITION MONITOR

Ved at overvåge styreinputs, betjening af bremsepedal og speeder registrerer Driver Condition Monitor, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.

LANE KEEP ASSIST

Dette system registrerer, når køretøjet utilsigtet forlader sin vognbane og tilfører et styremoment, så køretøjet styres blidt tilbage.

BAKKAMERA

Bakkameraet forbedrer udsynet, når du bakker. Statiske linjer, som repræsenterer I-PACE, assisterer under parkering, og køretøjets forventede bane vises på touchscreenen.

KØRSELSASSISTENTPAKKER

Hver pakke tilbyder et udvalg af features, der sørger for sikkerheden og holder dig informeret. Park Pack er standard på I PACE S. Park Pack og Drive Pack er standard på I PACE SE. Park Pack og Driver Assist Pack er standard på I PACE HSE og First Edition.

PARK PACK

PARKERINGSASSISTENT

Parkeringsassistenten gør parallelparkering og parkering i båse endnu lettere, idet den styrer dit køretøj ind i og ud fra en passende bås. Når du har valgt enten fremadgående gear eller bakgear, behøver du kun at styre køretøjets hastighed. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem manøvrerne.

360⁰ PARKERINGSHJÆLP

Giver dig fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Sensorer placeret rundt omkring på køretøjet aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. De kan desuden aktiveres manuelt. Under parkeringsmanøvrer angiver grafik og akustisk feedback, hvor tæt du er på forhindringer.

CLEAR EXIT MONITOR

Advarer passagerer, som stiger ud af køretøjet via bagdørene, om alle køretøjer eller cyklister, der nærmer sig. Hvis det registreres, at en forhindring nærmer sig, blinker en advarselslampe i døren. Lyset slukker øjeblikkeligt, når det er sikkert at åbne døren.


DRIVE PACK

ADAPTIV FARTPILOT MED STOP & GO

Holder en sikker afstand til det forankørende køretøj, selv når det sænker hastigheden. Hvis det forankørende køretøj standser helt, standses dit køretøj jævnt og glidende. Ved køkørsel genoptager den adaptive fartpilot automatisk hastigheden og følger det forankørende køretøj.

NØDOPBREMSNING VED HØJ HASTIGHED

Registrerer, hvis der er potentiel risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en alarm for at advare dig om at bremse. Hvis du ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød. Aktiv mellem 10 km/t og 160 km/t.


BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist kan hjælpe med at forhindre kollisioner. Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det passende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje I-PACE væk fra det køretøj, der nærmer sig.DRIVE ASSIST PACK

ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

Registrerer køretøjer og vognbaner foran dit køretøj ved hjælp af et kamera og en radar for at holde dit køretøj midt i vognbanen samt at tilpasse I   PACEs hastighed i overensstemmelse med trafiksituationen foran dit køretøj. Denne funktion sænker dit køretøjs hastighed for at opretholde en afslappet og kontrolleret kørsel i hektiske trafiksituationer.

360° SURROUND CAMERA

Anvender fire digitale kameraer, der er diskret placeret rundt omkring på køretøjet, for at give et 360° billede fra oven på touchscreenen. Flere forskellige visninger kan vises samtidig som en hjælp under manøvrering.
BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist kan hjælpe med at forhindre kollisioner. Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det passende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje I-PACE væk fra det køretøj, der nærmer sig.Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

FÅ ET TILBUD