loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØRDESIGN

I-PACE genskaber den klassiske Jaguar-balance, hvor der både fokuseres på sportsvognen og det luksusprægede håndværk.


BYG DIN BIL 

bg-modelDisplay

Ubesværet integreret teknologi, overdådig plads og exceptionel rolig. Interiørdesignet er rent og enkelt, med taktile features og fejende linjer.

SKJULT PLADS

I-PACE er udstyret med en svævende midterkonsol i midten af kabinen. Dens unikke frithængende designfeature giver dig en umiddelbar følelse af I-PACEs plads lige så snart, du åbner døren.

bg-modelDisplay

AKUSTISK LAMINERET GLAS

I PACE tilbyder en raffineret, lydsvag kørsel. For at opretholde den rolige kabine er I PACE udstyret med akustisk lamineret glas på de forreste sideruder og forruden, hvilket reducerer den støj, der trænger ind i kabinen udefra.

bg-modelDisplay

SPORTSSÆDER

I-PACEs sportssæder, der er forarbejdet af fagfolk, fås i et udvalg af forskellige materialer og farver, og de holder og støtter kroppen i alle sving. De er udstyret med varme og køling for større komfort.

LUKSURIØS ATMOSFÆRE

I hele kabinen bekræfter smukt håndværk kabinens luksuriøse atmosfære. Du er omgivet af mange massive overflader, og fine twin-needle kontrastsyninger tilføjer skræddersyet finesse. Om natten fremhæver en sart hvid belysning de udsøgte detaljer.

PERFORMANCE-SÆDER

Performance-sæderne (ekstraudstyr) er udformet med sportsvogne for øje. De er fremstillet af de mest udsøgte materialer og giver øget sidestøtte under dynamisk kørsel.

bg-modelDisplay

OPVARMNING ELLER AFKØLING AF KABINEN PÅ FORHÅND

Opvarm eller afkøl I-PACEs kabine på forhånd ved hjælp af touchscreenen eller fjernbetjent via smartphone-appen, så du sikrer, at køretøjet har den ønskede temperatur, før du stiger ind i det. Ved at opvarme eller afkøle I-PACE på forhånd under opladningen opnås den ideelle temperatur uden at tære på batterikraften, hvilket bevarer køretøjets rækkevidde.

IONISERING AF KABINELUFT

I-PACE tilbyder et ioniseringssystem, som forbedrer luftkvaliteten. Ionisering af kabineluften neutraliserer lugt, og bakterier og forurening minimeres, så der opnås et mere behageligt og sundt kabinemiljø

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

FÅ ET TILBUD