loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØRDESIGN

I-PACE genskaber den klassiske Jaguar balance, hvor der både fokuseres på sportsvognen og det luksusprægede håndværk.

De viste biler viser muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer helt præcist. Visse funktioner, der er beskrevet, kan være markeds- eller motorafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

Interiørdesignet er rent og enkelt,
med taktile features og fejende linjer.

LUKSURIØS ATMOSFÆRE

I hele kabinen bekræfter smukt håndværk kabinens luksuriøse atmosfære. Du er omgivet af mange massive overflader, og fine twin-needle kontrastsyninger tilføjer skræddersyet finesse. Om natten fremhæver en sart hvid belysning de udsøgte detaljer.

SKJULT PLADS

I-PACE er udstyret med en svævende midterkonsol i midten af kabinen. Dens unikke frithængende designfeature giver dig en umiddelbar følelse af I-PACEs plads lige så snart, du åbner døren.

SÆDER

SPORTSSÆDER

I-PACEs sportssæder, der er konstrueret af fagfolk, fås i et udvalg af forskellige materialer og farver, og de holder og støtter kroppen i alle sving. De er udstyret med varme og køling for større komfort.

PERFORMANCE-SÆDER

Performance-sæderne (ekstraudstyr) er udformet med sportsvogne for øje. De er fremstillet af de mest udsøgte materialer og giver øget sidestøtte under dynamisk kørsel.

UENDELIGE KOMBINATIONER

Din Jaguar I-PACE kan tilpasses på alle tænkelige måder. Derfor kan det være en fordel at besøge din lokale forhandler for at opleve flere forskellige farver, materialer, fælge osv.


KONTAKT FORHANDLER

NYSGERRIG EFTER MERE?

Tilmeld dig vores Jaguar I-PACE nyhedsbrev for at få nyeste information om kampagner, events og andet vedrørende I-PACE.

Bliv mere elektrisk fra i dag.


LYDSVAGT RAFFINEMENT

Kabinen er et tilflugtssted fra verden udenfor. Den avancerede motorindkapsling er en garanti for uovertruffent raffinement, idet den reducerer støj samtidig med, at det skarpe karrosseridesign minimerer vindstøj.

AKUSTISK LAMINERET GLAS

I- PACE tilbyder en raffineret, lydsvag kørsel. For at opretholde den rolige kabine
er I-PACE udstyret med akustisk lamineret glas på de forreste sideruder og forruden,
hvilket reducerer den støj, der trænger ind i kabinen udefra.

De viste biler viser muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer helt præcist. Visse funktioner, der er beskrevet, kan være markeds- eller motorafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPLEVES

Den perfekte kombination af design og innovation skal opleves bag rattet i Jaguar I-PACE.

Book en prøvekørsel og oplev selv.


OPVARMNING ELLER AFKØLING AF KABINEN PÅ FORHÅND

Opvarm eller afkøl I-PACEs kabine på forhånd ved hjælp af Jaguar Remote-appen for at sikre, at bilen har den ønskede temperatur, før du stiger ind i den. Ved at opvarme eller afkøle I-PACE på forhånd under opladningen opnås den ideelle temperatur uden at tære på batterikraften, hvilket bevarer bilens rækkevidde.

IONISERING AF KABINELUFT MED PM2.5-FILTER

Ioniseringen med Nano™-teknologi øger velbefindendet for både fører og passagerer. Når du aktiverer PURIFY-knappen i din bil, tiltrækker og indfanger det særligt designede filter fine partikler fra den udefrakommende luft såsom PM2.5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen. Dette sker gennem ionisering af partikler i kabinen, så de tiltrækker og neutraliserer alle former for forurenende stoffer i luften.

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.