loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

TEKNOLOGI I BILEN

Gnidningsfrit integreret teknologi gør styring af I-PACEs
features og dine forbundne enheder nemt og enkelt.

I-PACE tilbyder en helt ubesværet, opkoblet oplevelse både i og uden for bilen. Informationer kan aflæses på et udvalg af skærme og via din smartphone. Alt det, du har brug for, er altid inden for rækkevidde.

PIVI PRO

Vores Pivi Pro infotainmentsystem er lige så velkendt som din smartphone.
Vigtige informationer såsom navigation, medier og kontakter er altid kun et tryk væk.

bg-modelDisplay

INCONTROL FEATURES

HELT NY NAVIGATION

Sikrer trafikopdateringer og live-adgang til ladepunkter i realtid. Oplysninger om parkeringspladser er også tilgængelig, selv når konnektivitet ikke er til rådighed. Alle informationer ses i exceptionelt detaljeret 2D- eller 3D-visning med stemmestyring, der automatisk oplyser om velkendte ruter.

SMARTPHONE-PAKKE

Interagér nemt med din smartphone på I-PACEs touchscreen via Android AutoTM og Apple CarPlay®.

WI-FI-AKTIVERING MED DATAABONNEMENT 1

Wi-Fi-hotspot (ekstraudstyr) med 4G-data indbygget i din I-PACE tilbyder adgang til internettet i bilen. Med wi-fi-aktivering med dataabonnement har du mulighed for at holde kontakten med venner og familie og sørge for, at alle er underholdt med videostreaming. Selv når du kører på veje langt fra alfarvej. Wi-fi anvender den udvendige antenne for den bedst mulige forbindelse.

REMOTE

Interagér med din I-PACE, og få vigtige informationer, herunder bilens tilgængelige rækkevidde, uanset hvor du er, gennem Jaguar Remote-appen2. Dette omfatter Jaguar Optimised Assistance, som overfører din position og diagnosedata i tilfælde af et havari, samt SOS Assistance Call.

SECURE TRACKER

Systemet anvender tracking-teknologi til at advare dig om forsøg på tyveri og informerer Stolen Vehicle Tracking Centre om din stjålne bils placering. Secure Tracker Pro (ekstraudstyr)3 optimerer dette og sender en alarm til relevante myndigheder, hvis din bil stjæles med uautoriserede eller kopierede nøgler. Omfatter serviceaftale i garantiperioden.

ONLINE PACK

Gør din rejse endnu mere opkoblet. Online Pack sørger for, at alt det, du har brug for, er inden for rækkevidde, herunder online-medier, vejrudsigter, kalenderinformation og POI'er. Du kan endog sende beskeder ved hjælp af Voice Dictation, så du holder fokus på trafikforholdene.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPLEVES

Den perfekte kombination af design og innovation skal opleves bag rattet i Jaguar I-PACE.

Book en prøvekørsel og oplev selv.


SMART SETTINGS

Smart Settings er en del af Pivi Pro, og udstyret identificerer automatisk hver enkelt fører ved hjælp af deres nøgle og telefon,
vælger den enkeltes foretrukne sæde- og spejlpositioner og afspiller de foretrukne medier, når hver enkelt køretur starter.
Smart Settings kan også lære og automatisere disse præferencer på grundlag af dine vaner og tidligere rutiner.

bg-modelDisplay

De viste biler viser muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer helt præcist. Visse funktioner, der er beskrevet, kan være markeds- eller motorafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

NYSGERRIG EFTER MERE?

Tilmeld dig vores Jaguar I-PACE nyhedsbrev for at få nyeste information om kampagner, events og andet vedrørende I-PACE.

Bliv mere elektrisk fra i dag.


HEAD-UP DISPLAY

For at hjælpe med at reducere afledning af føreren projicerer Head Up-displayet (ekstraudstyr) vigtige køretøjsdata såsom hastighed og navigationsanvisninger direkte op på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det interaktive HD-førerdisplay på 12,3" sikrer relevant kørselsinformation, herunder fuld skærmnavigation med 3D-kort, præcis når du har brug for det. Systemets høje opløsning sikrer størst mulig klarhed, og dets raffinerede processor garanterer glidende, knivskarp grafik.

MERIDIANTM AUDIO

Væk din musik til live med to lydsystemer fra den britiske lydekspert MeridianTM. Det fantastiske Meridian 3D surround sound-system med TrifieldTM-teknologi (ekstraudstyr) leverer samme fyldige og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert. Med et system bestående af 16 højttalere og 1 subwoofer leverer MeridianTM den bedste lydoplevelse som standard i I-PACE HSE.

JAGUAR IGUIDE

Jaguar iGuide-appen anvender den nyeste teknologi til at forklare alle de nødvendige funktioner og betjeningselementer i din I-PACE. Den fungerer også som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden.

bg-modelDisplay

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.

1. Regler om fair brug er gældende. Et års abonnement som standard.

2. Indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar forhandler.

3. Secure Tracker og Secure Tracker Pro kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din lokale Jaguar forhandler. Kræver remote og mobil konnektivitet.

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed. Visse features kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.