loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

Gnidningsfrit integreret teknologi gør styring af I PACEs features og dine forbundne enheder nemt og enkelt.


BYG DIN BIL 

bg-modelDisplay

TOUCH PRO DUO

Vores Touch Pro Duo infotainment-system består af en 10” touchscreen,
som er integreret i instrumentpanelet, og en lavt placeret 5” touchscreen
med dynamiske instrumenter med flere funktioner.

bg-modelDisplay

FORBINDELSESMULIGHEDER SOM STANDARD

REMOTE

Hold forbindelsen med I-PACE. Remote-appen er kompatibel med de fleste Apple- og Android-smartphones og giver dig mulighed for at holde dig opdateret og interagere med vigtig information i køretøjet, herunder tilgængelig rækkevidde, opladningsstatus, opladningstakst og status for stik.


NAVIGATION PRO

Navigation Pro giver dig mulighed for at få vist et udvalg af 2D- eller 3D-kort. Gem dine favoritsteder, og anvend multi-touch-bevægelser for nem og enkel udforskning af kort. I I-PACE giver Navigation Pro dig også detaljerede oplysninger om din rækkevidde, hvor systemet tager højde for forskellige faktorer såsom vejudformning og hastighedsgrænser.

CONNECT PRO

Med Connect Pro holder I-PACE dig informeret og opdateret. Find ud af, hvad der sker langs din rute, og find parkeringspladser samt POIer i nærheden. Efter installation af et SIM-kort kan du oprette et 4G Wi-Fi Hotspot i køretøjet, så du altid er forbundet.SMARTPHONE-PAKKE

Smartphone-pakken gør interaktion med en lang række apps enkel og intuitiv
via I PACE's touch screen. Pakken omfatter en skræddersyet Spotify-oplevelse
og Tile® – en app, der hjælper dig med at finde mistede eller forlagte genstande.

bg-modelDisplay

SMART SETTINGS

Smart Setting identificerer automatisk hver enkelt fører ved
hjælp af deres nøgle og telefon, og udstyret kan vælge foretrukne
sæde- og spejlpositioner og afspille de foretrukne medier, når hver
enkelt køretur starter. Smart Settings kan også lære og automatisere
disse præferencer på grundlag af dine vaner og tidligere rutiner.

bg-modelDisplay

HEAD-UP DISPLAY

For at hjælpe med at reducere afledning af føreren projicerer Head Up-displayet (ekstraudstyr) vigtige køretøjsdata såsom hastighed og navigationsanvisninger direkte op på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det interaktive HD-førerdisplay på 12,3" sikrer relevant kørselsinformation, herunder fuld skærmnavigation med 3D-kort, præcis når du har brug for det. Systemets høje opløsning sikrer størst mulig klarhed, og dets raffinerede processor garanterer glidende, knivskarp grafik.

MERIDIAN AUDIO

Væk din musik til live med to lydsystemer fra den britiske lydekspert Meridian™. Det fantastiske Meridian surround sound-system med Trifield™-teknologi leverer samme fylde og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert. Med et system bestående af 15 højttalere leverer Meridian™ den bedste lydoplevelse som standard i I PACE HSE og First Edition.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

 

FÅ ET TILBUD

 

De specifikke funktioner, der beskrives, kan være ekstraudstyr eller markedsafhængige. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.