loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar XE

STØTTEORDNINGER FOR ELBILER

Idet I-PACE er et fuldt elektrisk nulemissionskøretøj, åbner det op for en verden af fordele.

EJERSKAB AF EN ELBIL - STØTTEORDNINGER FOR ELBILER

I I-PACE samles elektrisk ydelse og et design, som er tro mod Jaguar-ånden, og bilen er indbegrebet af den pleje, service og support, som et ejerskab af en Jaguar altid giver dig. I-PACE er desuden et elektrisk nulemissionskøretøj, som kan tilbyde dig yderligere fordele såsom adgang til støtteordninger og fordele, som regering, lokale myndigheder og erhvervsliv tilbyder for at støtte overgangen til elbiler. 

HJÆLP TIL KØB AF DIN ELBIL

Nogle regeringer tilbyder direkte finansielle støtteordninger eller tillader, at førere af elbiler undgår punktafgifter såsom moms eller GST, som benzin- og dieseldrevne køretøjer pålægges. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

FORBRUGS-
SKATTER OG REGISTRERING AF DIN ELBIL

Forbrugsskatter er generelt lavere for elbiler og kan helt bortfalde. I lande, hvor nummerplader købes i tillæg til din bil, eller fås ved lodtrækning, kan elbiler drage fordel af reducerede omkostninger, og de kan endog helt undgå lodtrækning i forbindelse med registrering af køretøjet. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

HJÆLP TIL KØB AF OPLADNINGS-
UDSTYR

Vægmonterede bokse kan eventuelt købes til subsidierede priser i nogle lande. Støtteordninger kan også tilbydes med henblik på oprettelse af kommunale opladningssteder i delte beboelsesbygninger og på arbejdspladser. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

REDUCEREDE AFGIFTER FOR FIRMABILER

Elbiler kan drage fordel af markant lavere beskatningsrater end tilsvarende benzin- og dieseldrevne biler, der tilbydes som firmabiler. Der kan også være regnskabsmæssige fordele for din arbejdsgiver i relation til nedskrivning af værdien af aktivet. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

GRATIS OPLADNING FOR ELBILER

Gratis opladningssteder kan være tilgængelige, når du parkerer ved indkøbscentre, hoteller og andre steder. Dette betegnes som destinationsopladning. Andre kan eventuelt tilbyde reducerede opladningsgebyrer på grundlag af den tid, du bruger på stedet. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

UNDGÅELSE AF VEJAFGIFTER OG GEBYRER

Når der er pålagt vejgebyrer, kan elbiler nogen gange være undtaget herfra. Og de opkræves selvfølgelig ikke udledningsbaserede gebyrer, som gælder for benzin- og dieseldrevne biler af hensyn til luftkvaliteten. Se dit nationale Jaguar website, eller kontakt din lokale Jaguar forhandler for at få yderligere oplysninger. 

BEKVEMME-
LIGHED OG ADGANG

I nogle byer er det tilladt for elbiler at anvende vognbaner for køretøjer med mange passagerer, uden at der er passagerer i bilen, ligesom de må bruge busbaner. Du kan eventuelt også parkere på steder, hvor benzin- eller dieseldrevne køretøjer ikke må parkere, eller du kan parkere til en nedsat takst. Se dit nationale Jaguar-website, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få yderligere oplysninger. 

EFTERBEHANDLING

Vi har næsten hundrede års erfaring med produktion af køretøjer og efterbehandling, hvorfor ejerskab af en Jaguar giver dig ro i sindet. I-PACES batteri dækkes af en omfattende garanti på 8 år*. Og du får altid fuld support fra vores etablerede Jaguar-forhandlernetværk og højtuddannede mekanikere, som kender alt til din Jaguar. 

*I PACEs garanti er begrænset til 8 år eller 160.000 km (alt efter hvad der kommer først), og den kan indfries, hvis batteriets sundhedstilstand falder til under 70 procent.

FIND EN FORHANDLER
 

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.