loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar XE

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

I-PACE har en rækkevidde på 470 kilometer iht. WLTP-cyklussen*. Dette muliggøres gennem en kombination af et højteknologisk litium-ion-batteri med en kapacitet på 90 kWh og I-PACEs modstandskoefficient på 0,29 Cd. 

AVANCEREDE TEKNOLOGIER, BÆREDYGTIG KØRSEL

Vores passion for design og vores elektriske teknologier resulterer samlet set i en nulemissionsbil, som umiskendeligt udtrykker det, Jaguar repræsenterer. I-PACE har en rækkevidde på 470 kilometer iht. WLTP-cyklussen*. Dette muliggøres gennem en kombination af et højteknologisk litium-ion-batteri med en kapacitet på 90 kWh og I-PACEs modstandskoefficient på 0,29 Cd. .

VIDSTE DU AT?

Vælg en kategori, og se hvordan den påvirker I-PACEs rækkevidde

RENT, BEHAGELIGT, UBESVÆRET

I-PACES batteri oplades via bilens opladningspunkt, som er diskret anbragt bag ved hjulkassen ved forhjulet. Når I-PACE er tilsluttet et opladningspunkt, behøver du ikke at være i nærheden af den under opladningen. Bilen standser automatisk opladningen, når den er maksimalt opladet. Det er sikkert at oplade bilen i regnvejr eller endog i snevejr, da opladningssystemet er et helt selvstændigt system. 

OPLADNING HJEMME

For optimal opladning hjemme kan du installere en vægmonteret boks til hjemmebrug, som Jaguar anbefaler1, og anvende Mode 3-ladekablet. I-PACE er udstyret med en trefaset vekselstrømsoplader på 11 kW i bilen, som kan oplade bilen helt i løbet af natten og sikre op til 65 kilometers rækkevidde pr. time.
Du får også et Mode 2-ladekabel, som kan bruges sammen med en stikkontakt i hjemmet. Når du anvender en stikkontakt i hjemmet, er opladningstiden langsommere end for en vægmonteret boks (op til 11 kilometers rækkevidde pr. time), men det er tilstrækkeligt til at dække en gennemsnitlig daglig pendlerkørsel på 60 kilometer, hvis bilen oplades i løbet af natten.

 

OFFENTLIG OPLADNING

I-PACE er udstyret med et Mode 3-ladekabel, som kan tilkobles til offentlige ladestationer med vekselstrøm, hvilket er standard i de fleste lande. Du finder nemt offentlige ladestationer med vekselstrøm mange forskellige steder ved enten at bruge Jaguar Remote-appen eller navigationssystemet. En typisk ladestation på 50 kW kan levere op til 270 kilometers rækkevidde pr. time2.
Lynopladere med jævnstrøm og fast kabel bliver i stigende grad tilgængelige, efterhånden som den offentlige ladestruktur forbedres. I-PACE er udstyret til at klare en opladningsrate på op til 100 kW jævnstrøm gennem et fast jævnstrømskabel, så der er intet behov for at medbringe et sådant.

 

JAGUAR I PACE OPLADNING

Find de opladningsmuligheder, som bedst passer til dig og din livsstil. 

FIND FORHANDLER


I-PACE RÆKKEVIDDEBEREGNER

Se hvordan Jaguar I-PACE passer til din livsstil, ved at justere indstillingerne nedenfor

X590_19MY_210_DX
411 km
RÆKKEVIDDE PÅ EN ENKELT OPLADNING
JUSTER INDSTILLINGERNE NEDENFOR

Kørestil:

Bykørsel: Størstedelen af din kørsel foregår i eller omkring byen, med en gennemsnitshastighed på 27km/t.

Indvendigt miljø:

Hjulstørrelse:

Udendørs temperatur: 20

-10
40
Fuel Consumption: N/A CO2 Emissions: 0(g/km) EV Range: Up to 470 km EV Range figures are calculated on the WLTP cycle based upon production vehicle over over a standardised route. Range achieved will vary depending on vehicle and battery condition, actual route, environment and driving style.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPLEVES

Den perfekte kombination af design og innovation skal opleves bag rattet i Jaguar I-PACE.

Book en prøvekørsel og oplev selv.


MULTIFUNKTIONS-
KABEL TIL OPLADNING (MODE 2 UNIVERSAL)

Oplad I-PACE ved hjælp af en stikkontakt i hjemmet, eller anvend multifunktionsadapteren, som sættes ind et blåt og rødt commando-stik, så batteriet oplades med samme rate som en vægmonteret boks er i stand til. Kontakt din Jaguar forhandler for yderligere information og for at få mere at vide om brug af din I-PACE i udlandet. 

 

KABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING

Kablet til offentlig opladning (et såkaldt Mode 3 ladekabel) tilslutter I-PACE til offentlige standardladestationer med vekselstrøm. Kablet kan også anvendes til tilslutning til en vægmonteret boks til hjemmebrug. Hurtige offentlige opladningssteder med jævnstrøm er udstyret med et fast kabel, så du ikke behøver at medbringe eget kabel. Indhent yderligere oplysninger om offentlige lokale og nationale opladningsnetværk hos din Jaguar-forhandler. 

 

INSTALLATION AF VÆGMONTERET BOKS TIL HJEMMEBRUG

Vores anbefalede leverandører og installatører af vægmonterede bokse garanterer, at alt arbejde udføres i overensstemmelse med de strengeste standarder. Den robuste vægboks kan monteres i din indkørsel, din garage eller et hvilket som helst andet praktisk sted på din bopæl. Indhent yderligere oplysninger hos din Jaguar-forhandler. 

FIND FORHANDLER


OPTIMERING AF RÆKKEVIDDE

I-PACE er udstyret med en teknologi, som bevarer rækkevidden og beskytter køretøjets batteri. Med opvarmning eller afkøling af kabinen på forhånd kan du eksempelvis opvarme eller afkøle kabinen, mens I-PACE oplades, og den anvendte elektricitet trækkes fra strømforsyningen og ikke fra batteriet. 

UDFORSK YDELSE 

ECO-MODE

Eco-mode hjælper med til at bevare I-PACES rækkevidde ved at reducere energitabet og opmuntre til en mere effektiv kørestil. Eco-mode foretager også diskrete ændringer af kabinetemperaturen, luftcirkulationen og nogle af bilens andre funktioner. Du kan tilsidesætte disse ændringer ved normal betjening af hver funktion eller via menuindstillingerne. 

 

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.

1Jaguar har udpeget foretrukne leverandører af ladeudstyr på alle markeder, hvor I  PACE er tilgængelig. Vores partnere og foretrukne leverandører kan rådgive dig om de bedste ladeløsninger for dig. Du kan få yderligere oplysninger hos din Jaguar-forhandler. 
 
27 kW energiforsyning er tilgængelig i de fleste lande. 
 
3Jaguar har foretrukne offentlige ladeleverandører på alle markeder, hvor I PACE er tilgængelig, og du vil kunne vælge mellem forskellige tariffer, afhængigt af hvor ofte du bruger de tilgængelige ladestationer. En hurtig jævnstrømsoplader tilfører store mængder energi på kort tid. Opladningsraten kan falde, efterhånden som batteriet når sin maksimale kapacitet, og derfor kan kunderne vælge at foretage lynopladning op til 80 procent af kapaciteten eller bare at oplade til den ekstra rækkevidde, som kræves. 
 
4Et offentligt ladekabel (mode 3-ladekabel) leveres som standard sammen med I-PACE-modeller, som sælges i store dele af Europa. 
 
*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof- og energiforbrug, rækkevidde og udledning for personbiler i Europa. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. 
Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier. 
 
Ydelsesdata gælder ikke for modeller solgt i Kina.