loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE RÆKKEVIDDEBEREGNER

Se hvordan Jaguar I-PACE passer til din livsstil, ved at justere indstillingerne nedenfor

X590_19MY_210_DX
411 km
RÆKKEVIDDE PÅ EN ENKELT OPLADNING
JUSTER INDSTILLINGERNE NEDENFOR

Kørestil:

Bykørsel: Størstedelen af din kørsel foregår i eller omkring byen, med en gennemsnitshastighed på 27km/t.

Indvendigt miljø:

Hjulstørrelse:

Udendørs temperatur: 20

-10
40
Fuel Consumption: N/A CO2 Emissions: 0(g/km) EV Range: Up to 470 km EV Range figures are calculated on the WLTP cycle based upon production vehicle over over a standardised route. Range achieved will vary depending on vehicle and battery condition, actual route, environment and driving style.

VIDSTE DU AT?

Vælg en kategori, og se hvordan den påvirker I-PACEs rækkevidde

RENT, BEHAGELIGT, UBESVÆRET

I-PACES batteri oplades via bilens opladningspunkt, som er diskret anbragt bag ved hjulkassen ved forhjulet. Når I-PACE er tilsluttet et opladningspunkt, behøver du ikke at være i nærheden af den under opladningen. Køretøjet standser automatisk opladningen, når det er maksimalt opladet. Det er sikkert at oplade bilen i regnvejr eller endog i snevejr, da opladningssystemet er et helt selvstændigt system.

OPLADNING HJEMME

Den mest optimale opladning får du med en godkendt vægmonteret Jaguar-ladeboks til hjemmebrug. Når du køber en I-PACE får du automatisk en godkendt online ladeboks fra CLEVER inkl. Installation (op til 35 kilometers rækkevidde pr. time) *. Dermed er bilen ladt op i løbet af natten. Såfremt man anvender en stikkontakt i hjemmet, er opladningstiden langsommere end for en vægmonteret boks (op til 10 kilometers rækkevidde pr. time). Stikkontakten bør ikke anvendes som primære opladningskilde, hvorfor vi anbefaler en godkendt ladeboks. 
I-PACE er udstyret med en enfaset AC lader på op til 7,4 kW**, som kan oplade køretøjet helt om natten og sikre op til 35 km rækkevidde pr. time.

* Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning på installeret ladeboks hjemme og Clevers netværk til fast månedlig pris: 749 kr./md. Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning på Clevers netværk: 625 kr./md. Læs mere på clever.dk/cleverunlimited. Alle priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne gælder Jaguar I-Pace købt hos autoriserede Jaguar-forhandlere. Tilbuddet gælder for både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Mindsteprisen til Jaguar I-Pace er 4.494 kr. med Clever Unlimited og 3.750 kr. med Clever Unlimited Network. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Clever vil sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkaar **7,4 kW afhænger af energiforsyningen i hjemmet.

OFFENTLIG OPLADNING

Den bedste løsning for en hurtig opladning af batteriet i forbindelse med lange køreture, er DC opladning ved jævnstrømsopladere - en typisk 50 kW-oplader kan levere en rækkevidde på op til 250 km pr. time*. Efterhånden som den offentlige infrastruktur for opladning forbedres, bliver I-PACE udstyret, så den kan klare en opladningsrate med op til 100 kW jævnstrøm DC. Dette betyder, at du nemt kan tilføje 100 kilometers rækkevidde på kun 10 minutter. Afhængigt af serviceudbyderen kan de offentlige DC vekselstrømsopladere have forskellig effekt. Du finder også praktiske opladningspunkter på steder, hvor du måske ønsker at blive i flere timer - eller endog overnatte - herunder lokale indkøbscentre, hoteller og fitnesscentre. Du skal blot parkere, tilslutte bilen til opladning og nyde det. 

Jaguar samarbejder med CLEVER og med et CLEVER Unlimited abonnement kan du oplade ubegrænset på hele deres ladenetværk. Du kan downloade CLEVERs app på AppStore eller GooglePlay, hvor du finder samtlige næsten 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige samt Nordtyskland. 

*En hurtig DC jævnstrøms oplader tilfører store mængder energi på kort tid. Opladningsraten falder efterhånden som batteriet når sin maksimale kapacitet, og derfor er det i de fleste tilfælde hurtigere at foretage hurtigopladning op til 80 procent af kapaciteten eller at oplade, så der er sikkerhed for den ekstra rækkevidde, som kræves.

 

OPLADNINGSKABLER

KABEL TIL HJEMMEOPLADNING

Kablet til opladning hjemme (kendt som opladningskabel, mode 2), som leveres sammen med I-PACE, giver dig mulighed for at oplade køretøjet via en stikdåse til hjemmebrug. Vi anbefaler dog altid at benytte en Clever ladeboks ved opladning over længere tid. Indhent yderligere oplysninger om brug af I PACE i andre lande hos din Jaguar-forhandler.

KABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING

Jaguar I-PACE har et Type 2 stik til AC opladning. Til offentlig opladning skal man derfor benytte et ladekabel, der passer mellem bil og AC ladestation (kendt som et Mode 3 kabel). Kablet kan også anvendes til tilslutning til en vægmonteret ladeboks til hjemmebrug. DC Hurtig ladestationer er udstyret med et fast kabel, så du ikke behøver at medbringe eget kabel. Indhent yderligere oplysninger om offentlige, lokale og nationale opladningsnetværk hos din Jaguar-forhandler eller på CLEVER.dk

Et offentligt opladningskabel (mode 3-opladningskabel) leveres som standard sammen med I-PACE-modeller, som sælges i store dele af Europa.

 

INSTALLATION AF VÆGMONTERET BOKS TIL HJEMMEBRUG

Vores godkendte leverandør og installatør af vægmonterede bokse,
CLEVER; Garantere at alt arbejde udføres i overensstemmelse
med alle standarder. Den robuste vægboks kan monteres i din indkørsel,
din garage eller et hvilket som helst andet praktisk sted på din bopæl.
Indhent yderligere oplysninger hos din Jaguar-forhandler. 

FIND FORHANDLER

bg-modelDisplay

SÅDAN BEVARES RÆKKEVIDDEN

I-PACE er udstyret med en teknologi, som bevarer rækkevidden og beskytter køretøjets batteri. Med opvarmning eller afkøling af kabinen på forhånd kan du eksempelvis opvarme eller afkøle kabinen, mens I-PACE oplades, og den anvendte elektricitet trækkes fra strømforsyningen og ikke fra batteriet.

 

UDFORSK YDELSE 

ECO-MODE

Eco-mode hjælper med til at bevare I-PACES rækkevidde ved at reducere energitabet og opmuntre til en mere effektiv kørestil. Eco-mode foretager også diskrete ændringer af kabinetemperaturen, luftcirkulationen og nogle af bilens andre funktioner. Du kan tilsidesætte disse ændringer ved normal betjening af hver funktion eller via menuindstillingerne.

 

FÅ ET TILBUD

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

 

FÅ ET TILBUD

WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof- og energiforbrug, rækkevidde og udledning for personbiler i Europa. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.