VORES ANSVARLIGE FREMTID

VORES ANSVARLIGE FREMTID


“En verden med nul udledninger, nul ulykker, nul trængsel. Vores ambition er at gøre vores samfund sikrere og sundere og vores miljø renere ved hjælp af kompromisløs innovation. Tilpasning af vores produkter og serviceydelser til den hastigt foranderlige verden omkring os.”


Prof Sir Ralf D Speth KBE
Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover

VI KALDER DENNE AMBITION "DESTINATION NUL". OG DET DRIVER DEN MÅDE, VI ARBEJDER PÅ HVER DAG.

INGEN UDLEDNING

INGEN UDLEDNING

Vi har siden 2007 reduceret vores CO2-udledning pr. bil med 50,7 %* og reduceret den gennemsnitlige CO2-udledning fra vores europæiske bilpark med 36,1 % i perioden 2007-2017.
Dette har været muligt takket være vores voksende portefølje af el- og hybridbiler, bl.a. Jaguar I-PACE – verdens første fuldelektriske premium-SUV. I hele vores produktionsnetværk arbejder vi også frem imod CO2-neutral energi ved hjælp af 100 % vedvarende elektricitet med nuludledning på alle vores anlæg i Storbritannien.
INGEN ULYKKER

INGEN ULYKKER

94 % af ulykkerne på vores veje skyldes menneskelige fejl. Vi arbejder på at reducere dette ved at fokusere på Human Machine Interface (HMI) og Autonomous Drive-teknologier.
Alle nye Jaguar- og Land Rover-modeller har en række kørselsassistenter bag rattet, bl.a. Driver Condition Monitor, der registrerer, hvis føreren begynder at blive døsig, og tidligt advarer om, at der er brug for en pause.
INGEN TRÆNGSEL

INGEN TRÆNGSEL

Vi anerkender, at transportinfrastrukturen rundt om i verden er ved at nå grænsen. Med en ny generation af smart teknologi på vores gader og i vores biler kan vi begynde at optimere færdslen og give chaufførerne ruter, de husker af de rigtige grunde.
Som led i vores forskning for at understøtte, hvordan vi leverer selvstyrende kørsel i fremtidige produkter, er vi i færd med aktivt at teste en intuitiv teknologi, Green Light Optimized Speed Advisory (GLOSA), der beregner din optimale hastighed for at reducere tiden ved rødt lys og varigheden af hver køretur.

Vi ved, at det kræver mere end nuludledning og ændringer i kørselsadfærden at levere bæredygtige ændringer. Derfor understøttes hvert trin i udviklingen af nye køretøjer af principperne for cirkulær økonomi og en systematisk tilgang til at reducere vores samlede indvirkning på planeten.

100 %

af produktionsanlæggene i Storbritannien har nu intet affald til deponi.

316.000

tons skrot i lukkede kredsløb er oparbejdet til lette aluminiumskonstruktioner i årene 2013 til 2019.

14 millioner

engangsartikler er fjernet fra hele vores virksomhed, fra engangskopper til emballage til autodele.

75 %

af det genanvendte aluminium stammer fra skrottet fra udstansningen af karrosseridele.

*På grund af øget volumen, oprydning af elnetblandingen og effektivitetsforbedringer på joint venture-anlæg i Storbritannien, Østrig, Kina og anlæg i Brasilien.