Priser & Service | Jaguar Fleet & Business
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

PRISER & SERVICE

PRISER & SERVICE

Hos Jaguar ved vi, hvor vigtige de samlede ejeromkostninger er, når virksomheder vælger biler til deres flåder. Derfor tænker vi disse samlede omkostninger ind i designet og udviklingen af vores biler helt fra begyndelsen.

Leasing er en måde at finansiere biler på, hvor vi som leasingselskab har ejendomsretten over bilen, mens du som bruger betaler en fast månedlig ydelse for brugsretten over bilen. Dette betyder, at leasing giver budgetsikkerhed og overblik over omkostninger.
Leasingaftaler kan bygges op på flere måder og vi tilpasser vilkårene efter jeres specifikke behov og ønsker. 
I Danmark har leasing flere fordele, men den primære vedrører fleksibilitet i forhold til betaling af registreringsafgift.

Som et eksempel herpå er XE udviklet ved hjælp af vores helt nye avancerede aluminiumsarkitektur, der giver et stærkt, men let karrosseri, og den fås med to af motorerne fra vores nye serie af supereffektive Ingenium-motorer. Resultatet er en brændstoføkonomi på over 25 km/liter og CO2-udledning på under 100 g/km.

Når vi designer vores biler, tager vi højde for alle aspekter af de samlede ejeromkostninger, fra forsikring, vedligeholdelse og afskrivning til brændstofforbrug og CO2-udledning. Vi sætter os selv krævende målsætninger om at sikre vores bilers konkurrencedygtighed, og det giver dig tryghed at vide, at du har truffet en økonomisk klog beslutning ved at vælge en Jaguar.

Kontakt os, og find ud af, hvad Jaguar kan gøre for jer

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev