Jaguar modeller | Fleet & Business
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR MODELLER

JAGUAR MODELLER

Effektivitet og høj ydelse kombineret med elegance og individualitet – en Jaguar er en unik måde at udtrykke din virksomheds karakter på.

Vi ved, at driftssikkerhed er en afgørende faktor for alle, som er afhængige af bilen i deres arbejde. Hos Jaguar forpligter vi os til altid at levere kvalitet, godt håndværk og høj service. Dette har betydet at Jaguar tre år i træk er blevet kåret til det bedste mærke i den britiske tilfredshedsundersøgelse What Car? / J.D. Power 2014*

Alle vores biler kombinerer medrivende performance og raffineret luksus med topmoderne teknologi og særdeles konkurrencedygtige ejeromkostninger. Dermed vil Jaguar være det perfekte valg for jeres virksomhed.

* Jaguar delte førstepladsen med Lexus

JAGUAR XE

Jaguar XE er det nyeste medlem af vores altid voksende familie, der ud over XE består af XJ, XF, XF Sportbrake og F-TYPE. XE er vores nye eksklusive firmabil i C/D-segmentet og den mest avancerede, effektive og raffinerede eksklusive sportssedan nogensinde fra Jaguar. XE kombinerer en ægte Jaguars sportslige karakter med teknologier, der hjælper dig med at holde forbindelsen, og er udviklet med fokus på køreglæde, uanset om du arbejder eller holder fri.

Den helt nye avancerede aluminiumsarkitektur giver præcise, sportsligt inspirerende og dynamiske køreegenskaber samt en suveræn brændstoføkonomi, der er god for virksomhedens bundlinje.

Og med et bredt udvalg af motorer, der passer til enhver fører og kørestil og dynamiske – fra den rendyrkede spænding ved en V6 med kompressor til vores nye, nøjsomme serie af Ingenium-dieselmotorer – sætter XE nye standarder for, hvad du kan forvente af en Jaguar som firmabil.

Læs mere om Jaguar XE 

Kontakt os for at gøre XE til del af jeres flåde 
Jaguar XE

JAGUAR XF

Slank, dynamisk, modig: XF er en fusion af en sportsvogns imponerende kræfter og en sedans enestående luksuøse komfort.  Den kombinerer Jaguars velkendte flair for stil og luksus med genial teknologisk innovation, der giver ydelse uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien.

XF byder på et omfattende udvalg af topmoderne teknologier som Jaguar Smart Key System med nøglefri start, et intuitivt betjeningssystem med en unik 7" touch-screen, tozonet klimaanlæg og Bluetooth-lydstreaming.

Læs mere om Jaguar XF

Kontakt os for at gøre XF til del af jeres flåde
XF

JAGUAR XJ

Med skønhed, totalt raffinement og rendyrket medrivende kraft afspejler XJ ren passion og køreglæde. Jaguars eksklusive sedan er en fusion af finpudsede dynamiske linjer og formfuldendt elegance. Et panoramaglastag skaber en fornemmelse af luft og plads i kabinen, mensdet robuste og lette aluminiumskarrosseri giver smidige, fremragende køreegenskaber og en direkte, sublim køreoplevelse.

Sammen med innovativ teknologi som fx det virtuelle instrumentpanel, der kan tilpasses af føreren, er XJ skabt til at tilfredsstille selv den mest krævende fører. Den rummelige kabine, der er skabt med øje for forkælelse, og overdådige pladsforhold giver den lige så krævende passager mulighed for at strække benene, slappe af og nyde den ultimative rejseoplevelse.

Læs mere om Jaguar XJ

Kontakt os for at gøre XJ til del af jeres flåde
Jaguar XJ

JAGUAR F-TYPE

Kraftfuld, smidig og helt igennem sin egen: F-TYPE er en værdig arvtager til den legendariske E-Type og den seneste tilføjelse til Jaguars markante række af sportsvogne.

Som både coupé og cabriolet er F-TYPE skabt til at udtrykke Jaguars topmoderne køredynamik, enestående ydelse og banebrydende teknologi, der giver en uforlignelig sportslig køreoplevelse.

Med kraftige motorer med kompressor, det lette aluminiumskarrosseri og et insisterende fokus på balance og proportioner er F-TYPE en sportsvogn, som kun Jaguar kan skabe dem – ultrapræcis, kraftfuld og sensuel.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev