Teknologi & Innovation | Jaguar Fleet & Business
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

Teknologi & Innovation

TEKNOLOGI & INNOVATION

Jaguar er Storbritanniens største investor i forskning indenfor produktion. Det betyder at støtter Jaguar tusindvis af ingeniører i deres arbejde på at udvikle banebrydende nyskabelser, der skal forbedre hver eneste del af vores virksomhed og vores biler.

Vores ekspertise inden for aluminiumsteknologi er i verdensklasse og gør os i stand til at bygge lettere, mere effektive og mere smidige biler som den helt nye XE.
XE er den første i en ny generation af Jaguar-biler, der udnytter vores helt nye avancerede aluminiumsarkitektur til at skabe et utroligt stærkt karrosseri med høj vridningsstabilitet og næsten 50:50 vægtfordeling.

Vi øsnker altid at forbedre effektiviteten af vores biler, hvilket har resulteret i udviklingen af en serie supereffektive Ingenium-motorer (som også anvendes i XE), der giver fremragende performance og en enestående brændstoføkonomi på over 25 km/liter og CO2-udledning på under 100 g/km. 

Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle en række spændende teknologier til fremtidens bilister, bl.a. Laser Referencing, der kan projicere advarselsbilleder på vejen, hvor de kan ses af føreren og andre trafikanter, samt semi-automatiske kørselssystemer, der eliminerer førerens fejl og gør vejene mere sikre.

På baggrund af udviklingen af nyskabende fremstillingsprocesser, der sparer tid, penge og ressourcer, har vi etableret et af verdens mest avancerede virtual reality-testværksteder til biler, der allerede har sparet over 1,2 millioner testkørsels kilometer og 290 tons CO2-udledning.


Kontakt os, og find ud af, hvad Jaguar kan gøre for jer

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev