loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE-EJERSKAB

Vi tilbyder et udvalg af produkter og serviceydelser for at hjælpe dig som ejer af F-TYPE.

bg-modelDisplay

Vi garanterer, at din F-TYPE får ekspertpleje og bibeholder sin fremragende ydelse med originale dele og fokus på hver eneste detalje. Vi stiller også al den viden til rådighed for dig, som sikrer, at du får det mest optimale ud af din Jaguar. Det er alt sammen en del af den service, vi tilbyder.

F-TYPE EIERSKAP

PLEJE AF DIN F-TYPE

Vi ved, at du ønsker at holde din Jaguar i topform. Eksperterne hos dit lokale, godkendte Jaguar-servicecenter gennemgår grundige kursusforløb for at sikre, at dette opfyldes. Find ud af mere om, hvordan disse højt kvalificerede specialister giver din F-TYPE den pleje, den fortjener.

F-TYPE EIERSKAP

JAGUAR GARANTI

Vores treårige producentgaranti yder omfattende dækning af reparationer på din F-TYPE samt udskiftning af alle dele. Med en udvidet garanti har du ro i sindet i endnu længere tid.

F-TYPE EIERSKAP

HÅNDBOG & VEJLEDNINGER

Vi ønsker, at du får det optimale udbytte af din F-TYPE. Derfor har vi samlet håndbogen, et udvalg af gør-det-selv-videoer og andet teknisk materiale på ét sted, så du har adgang til det. På vores website med information til ejerne finder du også et udvalg af andre nyttige dokumenter.