loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE SVR CABRIOLET

Med en opgraderet motor på 575 hk er F-TYPE SVR fremstillet med henblik på at sikre rå kraft, medrivende køreglæde og en rendyrket tophastighed på 322 km/t.

bg-modelDisplay

Vores Special Vehicle Operations-afdeling (SVO) skaber biler, som ultimativt udtrykker det, som Jaguar står for: forbløffende ydelse, exceptionel luksus og banebrydende teknologi. Den nyeste frembringelse, som SVOs højteknologiske, tekniske center har skabt, er F-TYPE SVR - vores mest kraftfulde F-TYPE nogensinde.

Twin vortex superchargeren i den 5,0-liters V8-motor eliminerer modstand og forsinkelser, hvilket sikrer responsiv ydelse ved alle omdrejningstal. Hold godt fast – bilen accelererer fra 0-100 km/t på kun 3,7 sekunder og fortsætter op til en tophastighed på 314km/t (195mph)*.

*Hvis F-TYPE SVRs aerodynamiske vinge i kulfiber erstattes af den udtrækkelige bagspoiler (standardudstyr) på F-TYPE, reduceres tophastigheden for F-TYPE SVR Cabriolet til 300km/t (186mph).

 

SE F-TYPE SVR COUPÉ

BYG DIN F-TYPE

INTERIØRSTIL

Quiltede Performance-sæder sikrer komfort, støtte og ultramoderne finish, som skaber en følelse af total luksus.

bg-modelDisplay

LETVÆGTSTEKNOLOGIER

Vægt er fjenden for enhver ydelse. Derfor har vi konstrueret F-TYPE SVR, så den er så let som muligt. Hvert eneste gram opfylder et formål. Dens lette Inconel®-udstødningssystem i titanium medfører en vægtbesparelse på 16 kg, og de markante støbte aluminiumsfælge giver en samlet vægtbesparelse på 13,8 kg. Hver eneste nydesignede styrespindel i ophænget bag sparer 0,6 kg sammenlignet med konventionelle styrespindler, og de 398 mm keramiske kulfiberbremser for og de 380 mm keramiske kulfiberbremser bag (ekstraudstyr) reducerer vægten med 21 kg sammenlignet med ikke-keramiske bremser. Hvert eneste milligram, som spares i vægt, giver F-TYPE SVR en hurtigere acceleration, mere smidige køreegenskaber og skarpere bremseegenskaber - så du opnår en uforglemmelig driving experience.

OPLEV KØREEGENSKABER

AERODYNAMIK

F-TYPE SVRs aerodynamiske vinge er en vigtig del af bilens forbedrede ydelse, og den sikrer både mindre modstand og større downforce. Vingen er bredere og løftet højere op, hvilket sikrer, at den virker over hele bilens bredde. Når den aktiveres, reducerer den modstandskoefficienten med 2,5 procent, og opdriftskoefficienten reduceres med 15 procent. Andre aerodynamiske forbedringer styrer luftflowet gennem motorrummet med henblik på optimal køling og afbalanceret downforce. Den glatte undervogn og bagdiffuser reducerer modstand, styrer luftflowet og forbedrer stabiliteten.

OPLEV EKSTERIØR

DRIVLINJETEKNOLOGI

F-TYPE SVRs 5,0-liters V8-motor er det ypperste inden for power, og den er nu omkalibreret, så den yder op til forbløffende 575 hk, og momentet er på 700 Nm. Firehjulstrækket samarbejder med det elektronisk aktive differentiale, og hjælper dermed med til at øge traktionen og stabiliteten, så F-TYPE SVRs hæsblæsende ydelse kan herske fuldt ud.

OPLEV MOTORTEKNOLOGI

F-TYPE SVR CABRIOLET UDSTYR

bg-modelDisplay

STANDARDUDSTYR, SOM ER TILGÆNGELIGT PÅ ALLE F-TYPE-MODELLER

Jaguar F-type

GØR DIN F-TYPE PERSONLIG

Gør din F-TYPE unik, så den afspejler lige præcis din personlighed. Vælg karrosseri- og tagfarver - og vælg de fælge, der passer til. Tilpas din personlige interiørstil med de ideelle sæder, teksturer og farvekombinationer. Og med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr, style-pakker og tilbehør bliver din F-TYPE virkelig skræddersyet til dig.

BYG DIN F-TYPE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev