loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE R CABRIOLET

Mere power. Mere dynamiske egenskaber. Mere spænding. F-TYPE er sportsvognen, som er mere avanceret, sensuel og medrivende.

bg-modelDisplay

F-TYPE R er udstyret med Jaguars utrolige 5,0-liters Supercharged V8-motor med 550 hk og et moment på 680 Nm, som sikrer en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Med sin potente blanding af power, ydelse og køreegenskaber står F-TYPE R klar til at mestre næsten alle vejforhold.

SE F-TYPE R COUPÉ

BYG DIN F-TYPE

INTERIØRSTIL

F-TYPE Rs interiør øger intensiteten i 1+1 oplevelsen.
R-temaet giver bilen en unik personlighed og omfatter
en midterkonsol i Linear Vee aluminium med R-mærke.
Nyd premium-læderet med Twin Needle-syninger og
Performance-sæderne med perfekt pasform og et R,
som er præget ind i nakkestøtten. Samtidig får du
glæde af disse sæders større sidestøtte under
sportslig kørsel.

bg-modelDisplay
F-TYPE KABRIOLET

MEDRIVENDE KØREOPLEVELSE

F-TYPE R er udstyret med Adaptive Dynamics og et Torque Vectoring-system, som samarbejder med det elektronisk aktive differentiale. Disse systemer supplerer hinanden, så traktion og svingegenskaber optimeres samtidig med, at understyring reduceres.

OPLEV KØREEGENSKABER
F-TYPE KABRIOLET

MARKANT DESIGN

Den unikke, kraftfulde formgivning og de smukke designdetaljer på F-TYPE R får den til at skille sig ud som en ægte sportsvogn med kraftfuld ydelse. Du lægger mærke til den smukt formede, hævede kølerhjelm med luftindtag i karrosserifarven, firedobbelte afgangsrør, som peger udad, og imponerende 20" aluminiumsfælge, som sætter prikken over i'et.

OPLEV EKSTERIØR
F-TYPE KABRIOLET

IMPONERENDE YDELSE

F-TYPE R udnytter F-TYPENs ekstremt stive karrosseri fuldt ud. Bilens stivhed er ikke kun den perfekte platform for vores firehjulstræk med Intelligent Driveline Dynamics, som giver sikkerhed for fremragende traktion. Stivheden supplerer også forbedringerne i bilens ophæng, så der opnås et utroligt vejgreb. Sammen sikrer disse faktorer, at F-TYPE R til fulde kan udnytte den enorme kraft fra sin 5,0-liters Supercharged V8-motor med 550 hk.

OPLEV MOTORTEKNOLOGI

F-TYPE R CABRIOLET UDSTYR

bg-modelDisplay

STANDARDUDSTYR, SOM ER TILGÆNGELIGT PÅ ALLE F-TYPE-MODELLER

Jaguar F-type

GØR DIN F-TYPE R PERSONLIG

Gør din F-TYPE unik, så den afspejler lige præcis din personlighed. Vælg karrosseri- og tagfarver - og vælg de fælge, der passer til. Tilpas din personlige interiørstil med de ideelle sæder, teksturer og farvekombinationer. Og med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr, style-pakker og tilbehør bliver din F-TYPE virkelig skræddersyet til dig.

BYG DIN F-TYPE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev