loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE CABRIOLET

Medrivende ydelse, sikre køreegenskaber og praktiske brugsegenskaber til hverdagen. F-TYPE er en sand Jaguar sportsvogn.

bg-modelDisplay

En kombination af ydelse og præcise, smidige køreegenskaber, der giver adrenalin i blodet. F-TYPE leverer ren køreglæde.

SE F-TYPE COUPÉ

BYG DIN F-TYPE

INTERIØRSTIL

F-TYPENs luksusinteriør er uhyre komfortabelt og
er perfekt skræddersyet til føreren. Interiøret omfatter
sportssæder med nopret læder og ruskindsbeklædning
samt en midterkonsol med finish i riflet aluminium.

 

Billedet viser ekstraudstyr, som ikke er monteret som standard.
Den viste Delta-konsoloverflade i aluminium er ikke tilgængelig på denne model.

bg-modelDisplay
Det luksuriøse interiøret i F-TYPE er svært komfortabelt og er skreddersydd rundt føreren.

MEDRIVENDE KØREOPLEVELSE

Takket være dobbelt wishbone-ophæng hele vejen rundt, elektrisk servostyring (EPAS) og dens udvalg af dynamiske, kraftfulde motorer tilbyder denne model dig en præcis køreoplevelse, hvor du føler dig forbundet med bilen. Denne model fås med baghjulstræk eller firehjulstræk samt manuel gearkasse eller automatgear afhængigt af dit valg af motor.

OPLEV KØREEGENSKABER  
Det luksuriøse interiøret i F-TYPE er svært komfortabelt og er skreddersydd rundt føreren.

MARKANT DESIGN

F-TYPE er afbalanceret, klar til at slå til. Smukke, flydende linjer definerer dens muskuløse profil. Xenon-forlygter med LED-signatur får den til at ligne en kat, der sidder på spring. Flere forskellige typer slanke aluminiumsfælge fremhæver den dynamiske fremtoning.

 

OPLEV EKSTERIØR
Det luksuriøse interiøret i F-TYPE er svært komfortabelt og er skreddersydd rundt føreren.

IMPONERENDE YDELSE

Denne model fås med to motorer. En 3,0-liters Supercharged V6-motor med 340 hk, som er designet med uforfalsket køreglæde for øje, accelererer fra 0-100 km/t på blot 5,3 sekunder og fortsætter til en tophastighed på 260 km/t. Den 3,0-liters V6-motor med 380 hk frembringer et moment på 460 Nm, hvilket sikrer en endnu mere potent ydelse, og den accelererer fra 0-100 km/t på blot 4,9 sekunder.

OPLEV MOTORTEKNOLOGI 
bg-modelDisplay

STANDARDUDSTYR, SOM ER TILGÆNGELIGT PÅ ALLE F-TYPE-MODELLER

Jaguar F-type

GØR DIN F-TYPE PERSONLIG

Gør din F-TYPE unik, så den afspejler lige præcis din personlighed. Vælg karrosseri- og tagfarver - og vælg de fælge, der passer til. Tilpas din personlige interiørstil med de ideelle sæder, teksturer og farvekombinationer. Og med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr, style-pakker og tilbehør bliver din F-TYPE virkelig skræddersyet til dig.

BYG DIN F-TYPE