loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

YDELSE

Kraftfulde, responsive benzinmotorer. Letvægtskonstruktion i aluminium.
Avanceret ophæng. F-TYPE er en sand performance-bil.

bg-modelDisplay

F-TYPENs stærke letvægtskarrosseri i aluminium er den perfekte platform for en sportsvogn. Det medvirker til, at det fint afstemte dobbelte wishbone-ophængssystem leverer præcis kontrol, og det er det perfekte supplement til F-TYPENs højtydende motorudvalg.

BYG DIN F-TYPE

FIREHJULSTRÆK

F-TYPENs system med firehjulstræk og Intelligent Driveline Dynamics
sikrer ydelse med perfekt balance og giver sikre køreegenskaber på alle underlag.
Det er ekstraudstyr på F-TYPE og F-TYPE R-Dynamic, men standard på F-TYPE R
og F-TYPE SVR, og det gør denne Jaguar til den mest kompetente af alle sportsvogne.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

KØREEGENSKABER

Exceptionel kontrol, smidighed og feedback definerer F-TYPE. Dens fantastiske køreegenskaber bygger på et stift chassis, vores gennemsmedede, dobbelte wishbone-ophæng i aluminium og det avancerede elektriske servostyringssystem (EPAS).

KØRSELSTEKNOLOGI

F-TYPENs dynamik fremstår ubesværet takket være vores avancerede kørselsteknologier. For at opnå bedre svingegenskaber og reducere understyring sikrer Torque Vectoring kontrolleret, uafhængig bremsning af de inderste hjul foran og bag under kørsel i sving. Det elektronisk aktive differentiale* fører dette et skridt videre, idet det samarbejder med Intelligent Driveline Dynamics-systemet om præcist at kontrollere leveringen af moment til hvert af baghjulene. Og for at sikre optimal komfort og kontrol analyserer Adaptive Dynamics* vejen, og din kørestil ændrer så F-TYPENs respons.

 

*Funktionen afhænger af model og motor. Se konfiguratoren eller vejledningen omkring specifikationer og priser for nærmere oplysninger.

F-TYPE er designet til at levere ren køreglæde, og dens tekniske overlegenhed giver den en fantastisk alsidighed, som opfylder kravene fra alle førere og passer til alle veje. Uanset om man foretrækker en Coupé eller Cabriolet, baghjulstræk eller firehjulstræk, manuelt gear eller automatgear, sikrer udvalget af F-TYPE-modeller, at der er noget for enhver fører. Design og byg din egen perfekte F-TYPE med vores konfigurator, eller tilmeld dig som interesseret.

BYG DIN F-TYPE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev