loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØR

I F-TYPE smelter fører og bil sammen. Hvert eneste aspekt af dens 1+1 konfiguration er designet til at skabe et tæt bånd.
Den svøber sig om dig og tager din driving experience til nye højder.

bg-modelDisplay

F-TYPENs interiør er en kombination af funktionel ergonomi og sportslig stil takket være det omhyggeligt udformede cockpitdesign, den enkle betjening og tydelige instrumentering.

Interiøret er opfrisket for at optimere de raffinerede detaljer samtidig med, at førerfokus bibeholdes. Hvert eneste element er blevet revurderet. Den største ændring er de nye slanke letvægtssæder samt performance-sæder, som nu er udstyret med kølefunktion som ekstraudstyr. Opdateringer helt ned i de mindste detaljer såsom nye konsolbeklædninger og beklædninger i krom på dørene og rattet forstærker følelsen af luksus.

BYG DIN F-TYPE
bg-modelDisplay

PERSONLIG TILPASNING

Med sit fantastisk store udvalg sikrer F-TYPENS interiør, at du altid har mulighed for at udtrykke dig individuelt. Skræddersy dit interiør med forskellige syninger, materialer og farvekombinationer. Det er nemt at forvandle F-TYPE til din perfekte sportsvogn.

BYG DIN F-TYPE
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

FØRERFOKUSEREDE BETJENINGSELEMENTER

Instrumenterne er enkle, tydelige og nemme at aflæse med to analoge ure - uundværligt i et sportsvogn. Designet af det tre-egerede rat omfatter nøglefunktioner, der letter betjeningen. Modellerne med automatgear er udstyret med skiftepaler bag rattet, så du kan skifte gear sekventielt med fingerspidserne, uden at du behøver fjerne hænderne fra rattet.

LETVÆGTSSÆDER

F-TYPENs nye sportssæder og Performance-sæder er konstrueret med sportsvogne for øje. Sædernes lettere konstruktion i magnesium medfører en vægtbesparelse på mere end 8 kg* sammenlignet med modeller fra forrige generation. Deres strømlinede udformning optager mindre plads, hvilket sikrer flere siddepositioner. Performance-sæder sikrer øget sidestøtte under dynamisk kørsel, ligesom de er udstyret med en kølefunktion for større komfort.

*Sammenlignende vægtbesparelse for Performance-sæder.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

KONFIGURÉRBAR STEMNINGSBELYSNING

Tryk på startknappen, og F-TYPENs interiør vækkes til live med kaskader af lys. Konfigurérbar stemningsbelysning giver mulighed for at tilføje endnu mere personlighed, og du kan vælge mellem Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral og Red alt efter dit humør og din stil. Aktivér Dynamic Mode, og belysningen skifter effektfuldt til rød på dørgrebene, midterkonsollen og instrumentgruppen.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

BAGAGEPLADS

Vi har designet bagagerummet i F-TYPE Coupé med henblik på at skabe en sportsvogn, som passer til enhver livsstil. Dens bagagerumskapacitet kan konkurrere med flere velkendte familie-hatchbacks - op til 408 liter. Med den eldrevne funktion* (ekstraudstyr) kan bagklappen åbnes eller lukkes med et tryk på en knap – det gør adgangen lettere.

*Kun Coupé.

F-TYPE er designet til at levere ren køreglæde, og dens tekniske overlegenhed giver den en fantastisk alsidighed, som opfylder kravene fra alle førere og passer til alle veje. Uanset om man foretrækker en Coupé eller Cabriolet, baghjulstræk eller firehjulstræk, manuelt gear eller automatgear, sikrer udvalget af F-TYPE-modeller, at der er noget for enhver fører. Design og byg din egen perfekte F-TYPE med vores konfigurator, eller tilmeld dig som interesseret.

BYG DIN F-TYPE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV 

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev