loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTEGRERET TEKNOLOGI

F-TYPENs avancerede teknologi harmonerer med dens sportsvogns-DNA,
hvilket sikrer, at du kan føle dig tryg og underholdt på alle tidspunkter.

bg-modelDisplay

Med det højteknologiske Touch Pro infotainment og de præcisionsbyggede lydsystemer forbinder, informerer og underholder F-TYPE med stil.

INTUITIV VISUEL BETJENING

F-TYPENs 8” berøringsfølsomme farveskærm er det eneste betjeningspunkt , når du skal styre
InControl infotainment-systemet. Dette giver dig direkte kontrol over navigation, musik, telefon,
klimaindstillinger og mange andre hjælpesystemer til føreren, herunder parkeringshjælp og den
konfigurérbare Dynamics-funktion.

bg-modelDisplay
I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

MERIDIAN™-LYD

I samarbejde med de britiske lydeksperter Meridian har vi designet to avancerede systemer specielt til F-TYPE. Du kan vælge standardsystemet på 380 W med 10 højttalere og 2 subwoofere. Som ekstraudstyr fås Meridian Surround Sound-systemet på 770 W og 12 højttalere. Systemets akustik er på højde med lyden i en koncertsal ved hjælp af Meridians eksklusive Trifield™-teknologi.

I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

Beskytter både personer i og udenfor din bil. Hvis bilen rammer en fodgænger, er vores førende Pedestrian Contact Sensing System designet til automatisk at løfte motorhjelmen, så følgerne af en potentiel påvirkning mindskes.

F-TYPE er designet til at levere ren køreglæde, og dens tekniske overlegenhed giver den en fantastisk alsidighed, som opfylder kravene fra alle førere og passer til alle veje. Uanset om man foretrækker en Coupé eller Cabriolet, baghjulstræk eller firehjulstræk, manuelt gear eller automatgear, sikrer udvalget af F-TYPE-modeller, at der er noget for enhver fører. Design og byg din egen perfekte F-TYPE med vores konfigurator, eller tilmeld dig som interesseret.

BYG DIN F-TYPE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV 

*Når vi udruller InControl, kan visse funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.