loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Flydende karrosserilinjer, skulpturelle konturer, fremhævet bagende - F-TYPENs umiskendelige fremtoning lader dig ikke i tvivl. Dette er en højtydende sportsvogn.

bg-modelDisplay

F-TYPE's kraftfulde fremtoning og smukke proportioner afspejler dens baggrund som det nyeste medlem af Jaguars legendariske familie af højtydende sportsvogne. Den er formet af vinden, og formgivet ved hjælp af Jaguars avancerede designmetoder med computersimulering af væskedynamik. Den aerodynamiske ydelse er perfekt integreret i karrosseriets formgivning. Det giver begrænset opdrift og fremragende stabilitet ved høje hastigheder. Og uanset hvor hurtigt du kører, vil F-TYPENs nye adaptive LED-forlygter tilpasse lysstrålerne, så der er garanti for, at vejbanen oplyses bedst muligt.

BYG DIN F-TYPE
bg-modelDisplay

LED-FORLYGTER

F-TYPE er unik, selv om natten. Dens nye LED-forlygter*, som er udstyret med LED-kørelys med vingeformet 'J'-kørelys, er lige så kraftfulde, som de ser ud. Disse elegante forlygter tilpasser lysstrålens bredde og dybde efter bilens hastighed og sikrer en lyskvalitet, som er tættere på dagslys. Uanset, hvordan omgivelserne er, oplyses disse altid bedst muligt, så dine øjne nemmere registrerer genstande, hvilket reducerer træthed.

*Standard på F-TYPE R Dynamic, F-TYPE R og F-TYPE SVR. Ekstraudstyr på F-TYPE.

bg-modelDisplay

UDVALG AF COUPÉ-TAGTYPER

ALUMINIUMSTAG

F-TYPENs aluminiumstag er lige så stærkt og let som resten af køretøjet og sikrer det rendyrkede Coupé-look. Tagets farve, stil og linjer understreger helt optimalt den kraftfulde F-TYPE-profil. Aluminiumstaget udtrykker F-TYPE i sin mest rendyrkede sportsvognsform.

FAST PANORAMATAG

Hvis du ønsker mere luft og naturligt lys i kabinen, kan du som ekstraudstyr få et panoramatag i fuld bredde. Hvis du ønsker mere privatliv, omfatter taget et mørklægningssolgardin med manuel betjening.

TAG I KULFIBER

Med udvendige og indvendige kulfiberpaneler, der er limet sammen, så der skabes en stærk, men alligevel let tagstruktur, er kulfibertaget (ekstraudstyr) 20 procent lettere end standardtaget i aluminium. Taget er udstyret med vævning i kulfiber, og selve vævningen er synlig gennem en dyb, førsteklasses lakeret finish 

 

CABRIOLETTAG

Letvægtsstoftaget i Cabriolet-udgaven af F-TYPE kan fås i fire forskellige farver. Det er akustisk forbedret med kompositstof, så støjniveauet sænkes, og udstyret med forsænket bagrudeglas med varme. Taget kan hæves eller sænkes på kun 12 sekunder og betjenes fuldautomatisk ved hastigheder på op til 50 km/t.

Ytelsen leveres av en 3,0 liter V6 Supercharged motor med 400 hk som kun finnes på denne modellen.

LED-BAGLYGTER

De helt nydesignede baglygter smyger sig omkring bagendens hjørner. Deres form er slank takket være elegant LED-teknologi. Set bag fra giver de F-TYPE et udtryk af bredde og smukke dynamiske proportioner.

F-TYPE er designet til at levere ren køreglæde, og dens tekniske overlegenhed giver den en fantastisk alsidighed, som opfylder kravene fra alle førere og passer til alle veje. Uanset om man foretrækker en Coupé eller Cabriolet, baghjulstræk eller firehjulstræk, manuelt gear eller automatgear, sikrer udvalget af F-TYPE-modeller, at der er noget for enhver fører. Design og byg din egen perfekte F-TYPE med vores konfigurator, eller tilmeld dig som interesseret.

BYG DIN F-TYPE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev