loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE

FUNKTIONER OG UDSTYR

F-TYPE SIKKERHED

F-TYPE's avancerede kørselsassistenter giver sikkerhed, information og kontrol, så du kan fokusere på at nyde kørslen.

PARKERINGSBAKKAMERA

Kombinerer et bagudvendt kamera med information på den berøringsfølsomme skærm. Det har farvet afstandsvejledning og vejledende linjer på skærmen, der bevæger sig i forhold til rattets vinkel for at angive det område, som bilen bakker ind i.

BLIND SPOT MONITOR OG CLOSING VEHICLE SENSING

Blind Sport Monitor (ekstraudstyr) benytter et gult advarselssignal i sidespejlet til at advare føreren om køretøjer i den anden vejbane. Samtidig fortæller Closing Vehicle Sensing-systemet dig, hvis køretøjer nærmer sig bag fra med hastigheder, der kan gøre det risikabelt at skifte bane.

STYRTBØJLER

Denne vigtige sikkerhedsfunktion på Convertible-modellerne beskytter passagererne, hvis bilen vælter. De har finish i Satin Chrome på F-TYPE og F-TYPE S og Gloss Black på F-TYPE V8 S, men de fås også i kulfiber og krom.

Jaguar F-TYPE
 1. INTELLIGENT FJERNLYS

  Det intelligente fjernlys (ekstraudstyr) registrerer lyset fra modkørende køretøjer og skifter automatisk mellem nærlys og fjernlys efter behov ved hjælp af en sensor, der er monteret foran på bakspejlet.

 2. ELEKTRONISK BREMSEKRAFTFORDELING (EBD)

  Den elektroniske bremsekraftfordeling (EBD) måler lastvægten og fordeler bremsekraften til for- og baghjulene i overensstemmelse dermed, så du opnår maksimal kontrol under opbremsning.

 3. PASSAGERSIKKERHED

  To frontairbags og to sideairbags sørger for din og din passagers sikkerhed. Sensorer registrerer kørerens og passagerens størrelse og vægt, før frontairbaggene aktiveres. F-TYPE's avancerede seleforstrammere strammer automatisk sikkerhedsselerne ved kraftig opbremsning.

 4. PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM TM

  Beskytter både personer i og udenfor din bil. Hvis F-TYPE rammer en fodgænger, hæver Jaguars førende Pedestrian Contact Sensing System™ kølerhjelmen, så personens hoved ikke rammer hårde dele under kølerhjelmen.

 5. REVERSE TRAFFIC DETECTION

  F-TYPE's Reverse Traffic Detection (ekstraudstyr) anvender et radarsystem til at advare om modkørende køretøjer, når F-TYPE bakker - f.eks. når du bakker ud af en parkeringsplads.

 6. HJÆLP TIL PARKERINGEN

  Parkeringshjælp for og bag (ekstraudstyr) advarer føreren om objekter i nærheden med en akustisk alarm. Pile på den berøringsfølsomme skærm i midterkonsollen giver yderligere oplysninger om forhindringers placering i forhold til bilen. Et praktisk parkeringsbakkamera (ekstraudstyr) sender billeder til den 8 tommers berøringsfølsomme skærm og sørger dermed for ekstra sikkerhed.

 7. NØDOPBREMSNINGSASSISTENT (EBA)

  Ved at overvåge, hvor hurtigt du træder bremsepedalen ned, kan F-TYPE's nødopbremsningsassistent gribe ind i nødstilfælde og øge det mekaniske bremsetryk for at opnå kortere bremselængde.  Det kan også hjælpe med til at bevare mere kontrol over styretøjet i uforudsete situationer.

Jaguar F-TYPE