loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE

FUNKTIONER OG UDSTYR

F-TYPE INTERIØR

F-TYPE's interiør er en kombination af funktionel ergonomi og sportslig stil takket være den grundigt designede cockpitarkitektur, den simple betjening og tydelige instrumentering. Det er designet med udgangspunkt i føreren, og med et stort udvalg af interiørfarver og -overflader er der masser af muligheder for at sætte et personligt præg.

Jaguar F-TYPE interior

INTERIØRDESIGN

I ét med bilen, rattet og vejen - du smelter sammen med F-TYPE i det øjeblik, du trykker på startknappen og motoren vækkes til live med et brøl.

Kabinen er designet med henblik på optimalt udsyn og minimal distraktion. 1+1-konfigurationen smyger sig omkring føreren, der sidder lavt i hjertet af F-TYPE, tæt på tyngdepunktet.

Jaguar F-TYPE interior

FØRERORIENTERET BETJENING

Instrumenterne er enkle, tydelige og nemme at aflæse med to analoge ure - uundværligt i en sportsvogn. Det tre-egerede rat omfatter nøglefunktioner, der letter betjeningen. Med skiftepaler bag rattets eger kan du skifte gear sekventielt med fingerspidserne, uden at du behøver fjerne hænderne fra rattet. Jaguar SportShift Selector i midterkonsollen sørger med fuldautomatisk funktion for en endnu mere medrivende oplevelse samt manuel betjening i Sports-funktionen. Dermed kan føreren vælge gear sekventielt ved at vippe gearvælgeren fremad for at skifte ned og trække den tilbage for at skifte et gear op. F-TYPES 8 tommers berøringsfølsomme farveskærm giver intuitiv betjening af en lang række funktioner, såsom navigation, Infotainment og Dynamic-I (ekstraudstyr).

PERSONLIG TILPASNING

F-TYPE er som udgangspunkt britisk som en ægte Jaguar, men du bestemmer selv dens unikke personlighed. Med dine valg skaber du en bil, du vil elske. Tilpas dit personlige interiør ud fra fire forskellige sædemuligheder, og vælg teksturer og farvekombinationer. Med Jaguars enestående udvalg af styling-pakker, tilbehør og ekstraudstyr bliver din F-TYPE helt igennem individuel – din drømmesportsvogn og din perfekte F-TYPE.

INTELLIGENT VENTILATIONSSYSTEM

Cockpittet er designet, så det giver udsyn med minimal distraktion. Intet må forstyrre overblikket over vejen. Det intelligente ventilationssystem, der indgår i det avancerede klimakontrolanlæg, skjuler de dobbelte centrale luftindtag, der automatisk kører op fra instrumentpanelet, når det er nødvendigt, og forsvinder efter brug.

AFSPIL FILM

KONFIGURERBAR BELYSNING

Tryk på startknappen, og F-TYPE vågner til live med en kaskade af lys fra midterkonsollen. Konfigurerbar belysning er standard til F-TYPE S, F-TYPE V8 S og F-TYPE R og giver endnu mere personlighed med mulighed for at vælge mellem Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral og Red alt efter dit humør og din stil. Aktiver Dynamic Mode, og belysningen skifter til rød på dørgrebene, midterkonsollen og instrumentklyngen.

Jaguar F-TYPE interior

LUKSURIØS RUMMELIGHED

F-TYPE Coupé-modellerne er praktisk anvendelige med et stort bagagerum. Det rummer op til 407 liter og er stort nok til et helt sæt kufferter. Bagklappen kan som ekstraudstyr åbnes eller lukkes ved et tryk på en knap – det gør adgangen lettere og mere komfortabel.

Jaguar F-TYPE Coupé

Med 196 liter er F-TYPE Convertible-modellens bagagerum større end gennemsnittet i klassen. Det har plads til en golftaske eller F-TYPE's unikke bagagesæt i fem dele.

Jaguar F-TYPE Coupé