loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-TYPE

FUNKTIONER OG UDSTYR

F-TYPE EKSTERIØR

F-TYPE er skabt til at vække opmærksomhed med sit muskuløse og stilfulde karrosseri, der er skabt til dynamisk performance. Den er smidig takket være den lette og stive aluminiumskonstruktion, og de perfekte proportioner giver præcise køreegenskaber og gør den adræt i sving.


EKSTERIØRDESIGN

F-TYPE's kraftfulde fremtoning og smukke proportioner afspejler dens baggrund som det nyeste medlem af Jaguars legendariske familie af højtydende sportsvogne. Den er skabt til at skære sig igennem vinden takket være Jaguars topmoderne aerodynamiske modelleringsteknologi. Den aerodynamiske ydelse er perfekt integreret i karrosseriets formgivning. Det giver begrænset opdrift og fremragende stabilitet ved høje hastigheder.

En frontspoiler under kølergrillen og en bagventuri leder luftstrømmen langs bilens bund, mens en bagspoiler automatisk aktiveres ved høje hastigheder for at reducere opdriften med op til 120 kg. Selv dørhåndtagene trækkes ind, når de ikke skal bruges, så luften kan strømme uhindret langs F-TYPE's sider.


Jaguar F-TYPE Coupé

BODY AND AERODYNAMICS

AKTIVERBARE DØRHÅNDTAG

F-TYPE's dørhåndtag trækkes ind, når de ikke skal bruges, så luften kan strømme uhindret langs bilens sider.

AFSPIL FILM

PANORAMAGLASTAG

Hvis du ønsker mere luft og naturligt lys i kabinen, kan du som ekstraudstyr få et panoramatag i fuld bredde til F-TYPE Coupé-modeller. Hvis du ønsker mere privatliv, omfatter ekstraudstyret også et indvendigt solgardin, der kan lukkes manuelt.

Jaguar F-TYPE

CONVERTIBLE TAG

Selv taget er hurtigt – det kan åbnes og lukkes på blot 12 sekunder ved hastigheder på op til 50 km/t. Det vægtbesparende stoftag er fremstillet i kompositmaterialer, der er udviklet specielt med henblik på reduktion af vind- og vejstøj, og det er samtidig med til at øge F-TYPE's ydelse.

Bagruden med varme er helt plan med tagets overflade, og sammen med den kompakte opbevaring holder det F-TYPE's bagende lav og slank, hvilket eliminerer behovet for afdækning og sparer endnu mere vægt.

Jaguar F-TYPE Cabriolet

F-TYPE FORLYGTER

Forlygternes elegante form er integreret i F-TYPE's aerodynamiske linjer, så de er synlige både for fra og fra siden. HID xenon-forlygter med dobbeltfunktion giver et kraftigt hvidt lys til både langt og kort lys fra samme lygte, mens LED-lysledere skaber en markant signatur om natten.

INTELLIGENTE LYGTER

Se længere og oplev mere sikker kørsel om natten med F-TYPE's Adaptive forlygter (ekstraudstyr).  Det avancerede system måler F-TYPE's hastighed og rattets vinkel og drejer lygterne op til 14 grader ud og op til 7 grader ind og forbedrer dermed udsynet i sving. Det intelligente fjernlys (ekstraudstyr) skifter automatisk mellem nær- og fjernlys efter behov.

BAGLYGTER

Baglygterne smyger sig omkring bagendens hjørner. Deres form er slank takket være elegant LED-teknologi. Set bag fra giver de F-TYPE et udtryk af bredde og smuk dynamisk perfektion.

Jaguar F-TYPE Cabriolet

ELDREVET BAGKLAP

F-TYPE Coupé-modeller fås som ekstraudstyr med eldrevet bagklap. Bagklappen kan som ekstraudstyr åbnes eller lukkes ved et tryk på en knap – det gør adgangen lettere og mere komfortabel.