loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar F-TYPE Convertible

F-TYPE

ÆGTE KØREGLÆDE

Jaguar F-TYPE S Coupé

F-TYPE S

F-TYPE S VÆKKER DINE SANSER

Jaguar F-TYPE V8 Convertible

F-TYPE V8 S

SMIDIGHED, KONTROL OG KRÆFTER, DER FÅR DIT HJERTE TIL AT SLÅ HURTIGERE

Jaguar F-TYPE R Coupé

F-TYPE

PRÆSTATIONER SOM EN SUPERBIL

HVAD ER F-TYPE?

Kraftfuld og smidig - F-TYPE er en ægte Jaguar-sportsvogn og det seneste skud på et ædelt stamtræ. Den er udviklet med fokus på høj ydelse og hurtigt reagerende styring. Superchargede motorer, let karrosseriopbygning i aluminium og avanceret kørselsteknologi giver en oplevelse, der er både intuitiv og unik.

DIN F-TYPE

F-TYPE-serien omfatter fire modeller. Hver model har sin egen personlighed, men de føler sig alle lige hjemme i et hårnålesving i bjergene, på motorvejen eller i byen.
F-TYPE er udviklet til at give dig rendyrket køreglæde.
F-TYPE S leverer flere kræfter og et større udvalg af avanceret kørselsteknologi.
F-TYPE V8 S byder på imponerende præstationer, dynamik og kontrol på højeste niveau.
F-TYPE R leverer ydelse som en superbil kombineret med avanceret dynamisk teknologi, giver den føreren en ultimativ oplevelse.

Jaguar F-TYPE
Jaguar F-TYPE Coupé & Cabriolet

F-TYPE COUPÉ

Oplev ægte sportsvognspræstationer, lynhurtigt styretøj og uovertruffent design. F-TYPE Coupé giver dig en unik fornemmelse af at være ét med bilen.

F-TYPE CABRIOLET

Oplev spændingen ved en åben sportsvogn, som kun Jaguar kan skabe. F-TYPE Cabriolet er designet til høj ydeevne og køreegenskaber med øjeblikkelig reaktion.

F-TYPE R

R er intens. Den giver dig endnu mere og er F-TYPE i sin ultimative form: Den mest kraftfulde, den mest dynamiske og den mest medrivende. F-TYPE R er en sportsvogn i sin mest rendyrkede form.

  • 5,0 liters V8 550 Supercharged. Moment på 680 Nm ved 3.500 o./min.
  • 0-100 km/t på 4,2 sekunder Tophastighed på 300 km/t
  • Elektronisk aktivt differentiale med torque vectoring ved opbremsning
  • Unik R-styling

Læs mere
Jaguar F-TYPE R

IMPONERENDE KRAFT

F-TYPE's hjerte er supercharged. Kræfterne leveres aftre fire ekstremt avancerede motorer – 3,0 V6 340 hk, 3,0 V6 380 hk, 5,0 V8 495 hk og 5,0 V8 550 hk. De har alle en Roots-type twin vortex-supercharger, der er monteret på motorens "V" for at bevare de kompakte dimensioner. Jaguar er førende inden for indsugningsteknologi med supercharger, der giver en lineær ydelseskurve og masser af moment ved alle motorhastigheder, så motoren reagerer med det samme på førerens ønsker.

F-TYPE's brøl kommer lige fra hjertet. Dens sportsudstødning buldrer kraftfuldt fra starten og bygger op til et racerbils-inspireret klimaks. Aktiv sportsudstødning er standard på udvalgte F-TYPE-modeller, og der anvendes aktive bypass-ventiler, så udstødningsgassen lukkes mere direkte ud og dermed skaber en dyb og dramatisk lyd. Med justerbar aktiv udstødning får du mulighed for at betjene systemet manuelt.

ALTID DET OPTIMALE GEAR

F-TYPE's Quickshift-gearkasse er både lynhurtig og ekstremt avanceret. Med otte tætliggende gear holdes motoren i dens mest effektive omdrejningsområde, så du får optimal ydelse og kraftigt moment ved alle hastigheder. Det er muligt at vælge Dynamic Mode, der giver et ekstra skud adrenalin ved at ændre speederresponsen og gearskifteprogrammerne for yderligere at understrege bilens sportslige karakter. 

Dynamisk køreglæde
Jaguar F-TYPE interior

LETVÆGTSKONSTRUKTION I ALUMINIUM

F-TYPE's letvægtskarrosseri i aluminium med høj vridningsstivhed er den ideelle platform til en sportsvogn, og den er altafgørende for bilens præstationer og køregenskaber. Denne stærke og stive opbygning giver en stabil platform for præcise og smidige køreegenskaber og er den perfekte partner til det højtydende motorprogram. Sammen giver de fremragende forhold mellem effekt/vægt og moment/vægt - den eneste rigtige måde at måle en sportsvogns præstationer på. 

Sikkerhed
Jaguar F-TYPEJaguar F-TYPE

I PERFEKT BALANCE

F-TYPE's afbalancerede og præcise køregenskaber tager udgangspunkt i fysikkens love. Tyngdepunktet ligger så lavt som muligt. Vægtfordelingen er nøje udregnet, helt ned til batteriets og sprinklervæskebeholderens placering i bagenden. Længden definerer en bils smidighed, og bredden påvirker stabiliteten.

EN FØLELSE AF VELVÆRE

I ét med bilen, rattet og vejen - du smelter sammen med F-TYPE i det øjeblik, du trykker på startknappen og motoren vækkes til live med et brøl. Det førerorienterede interiør kombinerer intuitive teknologier og funktionel ergonomi med et unikt sportsligt udtryk. 

Interiør