loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

TEKNOLOGI

F-PACEs avancerede teknologi giver adgang til en række systemer, der
optimerer køreoplevelsen og hjælper med til at holde alle i bilen sikre.

INCONTROL

TOUCH

STANDARD TIL ALLE MODELLER AF F-PACE:

  • 8" touchscreen
  • Instrumentpaneldisplay med 5"centralt TFT Display
  • Jaguars lydsystem (80 W)
  • AM/FM-radio
  • USB, Bluetooth® og AUX-tilslutning

DUAL VIEW

Dual View er kun ekstraudstyr på Touch Pro og gør det muligt for forsædepassageren og føreren at se forskellige medier på samme 10,2" touchscreen. Forsædepassageren kan eksempelvis se en film (lytte til musik med trådløse hovedtelefoner), mens føreren ser på navigationssystemet.

INFOTAINMENT

HEAD UP-DISPLAY

Head-Up Display (HUD)†** (ekstraudstyr) med laserteknologi projicerer vigtig information op på forruden. Oplysninger om Traffic Sign Recognition, bilens hastighed, navigation og fartpilot er lette at aflæse, selv i direkte sollys. HUD hjælper dig med at minimere den tid, du bruger på at kigge ned på instrumentklyngen.

†**Montering kræver infrarødt reflekterende forrude

LYD

Væk din musik til live med en række lydsystemer,
inklusive det nye digitale 380 W-lydsystem med 11 højttalere
eller det digitale 825 W-surround sound-system med 17 højttalere.
Alle systemerne sikrer, at du og dine passagerer får en fremragende
og omsluttende lydoplevelse.

*Ekstraudstyr.

SE FILMEN

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

SE MODELLER

1Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Jaguar-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og Remote App skal downloades fra Apple/Play Store. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet. 
2Udstyr og tilgængelighed kan variere afhængigt af modelspecifikationer og marked. Kontakt din nærmeste Jaguar-forhandler for at få flere oplysninger. 
3Ekstraudstyr, kræver Navigation Pro, cd/dvd-afspiller og MeridianTM  Sound System/MeridianTM Surround Sound-system. 
4Jaguar Optimised Assistance er en abonnementsydelse, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. 
5Connect Pro kræver Navigation Pro. Hvis Navigation Pro vælges, skal du også vælge alle funktionerne i  Connect Pro. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. Online-funktion og wi-fi-tilslutning afhænger af installation af et micro-SIM-kort med en egnet dataaftale. 
6Tilgængelighed og montering afhænger af marked. Fås kun som del af Navigation Pro. 
7Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet. 
8Kræver soldæmpende forrude for montering. 
9Ekstraudstyr.

 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.