loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØR

F-PACEs interiør kombinerer elegance og sport i det seneste inden for moderne design.

I FØRERSÆDET

F-PACE har et omfattende udvalg af håndplukket læder og raffinerede overflader. Disse eksklusive materialer giver F-PACE et af klassens største interiørudvalg. Dette er den perfekte mulighed for at skabe et rum, der afspejler din individuelle stil.

SE MODELLER

F-PACE SVR INTERIØR

I F-PACE SVR’s kabine med Performance-sæder er føreren og passagererne i centrum.

INTERIØRSTYLING

EDITIONS

INTERIØRFUNKTIONER

Med utallige former for ekstraudstyr og muligheden for at sætte dit eget individuelle aftryk kan du gøre F-PACE endnu mere personlig.

KVALITET OG HÅNDVÆRK

F-PACE har et af klassens største interiørudvalg. Udvalget byder på moderne britisk håndværk, håndplukkede eksklusive materialer, blødt læder og raffinerede overflader.

STEMNINGSBELYSNING I KABINEN

Du kan gøre din bil endnu mere personlig med konfigurerbar stemningsbelysning til kabinen* (ekstraudstyr), der skaber en varm visuel effekt og indbydende og afslappende atmosfære for alle i bilen. Systemet fremhæver de fineste designdetaljer i kabinen med blidt lys i et udvalg af 10 forskellige farver. F-PACE kan skabe en atmosfære, der passer til ethvert humør.
*Tilgængelighed og montering varierer fra marked til marked.

BAGSÆDET

På bagsædet er der henholdsvis 945 og 65 mm plads til ben og knæ. Tre voksne kan sidde behageligt ved siden af hinanden, mens bagsædet også er udstyret med elektrisk hældning* – den perfekte siddeposition kræver blot et tryk på en knap.

*Ekstraudstyr.
PANORAMATAG

Vælg et af vores panoramaglastage* (ekstraudstyr), fast tag eller skydetag, der bader kabinen i din F-PACE i lys og fremhæver fornemmelsen af plads. Hvert panoramatag er som standard udstyret med et elektrisk gardin, der giver mere privatliv og reducerer opvarmningen i kraftigt solskin.

* Montering af panoramaglas afhænger af marked og model.


F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

SE MODELLER

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.