Jaguar F-PACE - Sikkerhed & Funktionalitet
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SIKKERHED OG FUNKTIONALITET

F-PACE har avanceret teknologi og funktionalitet og opfylder dermed alle dine
behov til en aktiv livsstil.

Vi har skabt F-PACE for at give dig al den plads, du har brug for, til dig, dine passagerer og din livsstil. Og for at give dig ekstra tryghed og sikkerhed er F-PACE udstyret med avancerede kørselsassistenter, der gør hver eneste køretur lettere og mere afslappet.

PRAKTISK OG RUMMELIG

F-PACEs kabine er praktisk og alsidig takket være en 40:20:40-
bagsædekonfiguration og et imponerende bagagerum på 1.740 liter kombineret
med lav læssehøjde og en stor bagklapåbning.

ACTIVITY KEY

Activity Key* gør det endnu lettere at leve livet fuldt ud. Armbåndet er robust og vandtæt. Det giver dig mulighed for at gøre alt fra skydiving til svømning og stadig have dine bilnøgler på dig. Den konventionelle nøgle kan blive i bilen, hvor den deaktiveres af hensyn til sikkerheden.

* Ekstraudstyr

GESTURE TAILGATE

Gesture Tailgate giver føreren mulighed for at betjene bagklappen fra vejsiden uden fysisk berøring af hverken bilen eller nøglen. Du skal blot placere en fod under et af bilens bageste hjørner, og bagklappen åbner eller lukker.

BAGAGERUMSGULV

Bagagerumsgulvet i F-PACE kan vendes og på et øjeblik skiftes fra et slidstærkt tæppe til en gummioverflade, der er let at rengøre og perfekt til vådt og mudret udstyr.


PARKERINGSASSISTENT*

Parkeringsassistenten gør parkering i trange båse lettere end nogensinde. F-PACE kan styre sig selv præcist under både parallelparkering og parkering i båse – føreren kan koncentrere sig om bremser og speeder. Ved parallelparkering kan en anden funktion hjælpe med køre F-PACE ud af båsen igen.
*Ekstraudstyr, tilgængelighed og montering afhænger af marked.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

BYG DIN F-PACE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev