loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-PACE SVR INTERIØR

I F-PACE SVR’s kabine med Performance-sæder er føreren og passagererne i centrum.

INTERIØR

F-PACEs interiør kombinerer elegance og sport i det seneste inden for moderne design.

KVALITET OG HÅNDVÆRK

F-PACE har et af klassens største interiørudvalg. Udvalget byder på moderne britisk håndværk, håndplukkede eksklusive materialer, blødt læder og raffinerede overflader.

I FØRERSÆDET

F-PACE har et omfattende udvalg af håndplukket læder og raffinerede overflader. Disse eksklusive materialer giver F-PACE et af klassens største interiørudvalg. Dette er den perfekte mulighed for at skabe et rum, der afspejler din individuelle stil.

BYG DIN EGEN

F-PACEs interiør byder dig velkommen med raffinement og markant sportslig stil. Træf dit valg fra udvalget af luksuriøse farver og materialer.

BYG DIN EGEN F-PACE

Design, og byg den perfekte F-PACE, der passer til netop din livsstil. Du kan vælge din model og motor og gennemse vores udvalg af farver og fælge med mere.

STEMNINGSBELYSNING I KABINEN

Du kan gøre din bil endnu mere personlig med konfigurerbar stemningsbelysning til kabinen* (ekstraudstyr), der skaber en varm visuel effekt og indbydende og afslappende atmosfære for alle i bilen. Systemet fremhæver de fineste designdetaljer i kabinen med blidt lys i et udvalg af 10 forskellige farver. F-PACE kan skabe en atmosfære, der passer til ethvert humør.
*Tilgængelighed og montering varierer fra marked til marked.

BAGSÆDET

På bagsædet er der henholdsvis 945 og 65 mm plads til ben og knæ. Tre voksne kan sidde behageligt ved siden af hinanden, mens bagsædet også er udstyret med elektrisk hældning* – den perfekte siddeposition kræver blot et tryk på en knap.

*Ekstraudstyr.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

 

PANORAMATAG

Vælg et af vores panoramaglastage* (ekstraudstyr), fast tag eller skydetag, der bader kabinen i din F-PACE i lys og fremhæver fornemmelsen af plads. Hvert panoramatag er som standard udstyret med et elektrisk gardin, der giver mere privatliv og reducerer opvarmningen i kraftigt solskin.
* Montering af panoramaglas afhænger af marked og model.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.