Jaguar F-PACE - Eksteriør
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Det kraftfulde og atletiske look og den sportslige karakter giver F-PACE en unik
fremtoning på vejen. Med visuel inspiration fra Jaguar F-TYPE er F-PACE en
Performance Crossover med en sportsvogns DNA.

F-PACE er den seneste i en serie af smukke og spændende biler fra Jaguar. Dens proportioner er dynamiske og aerodynamiske, som også er med til at gøre den mere alsidig. Den selvsikre fremtoning fuldendes af bilens dråbeform, der understreges af en faldende taglinje.

AVANCERET AERODYNAMIK

F-PACEs aerodynamiske performance understøttes af karrosseridesignet og resulterer i en imponerende vindmodstand på Cd 0.34* Dermed er F-PACE lige så aerodynamisk, som den ser ud. Højt avanceret aerodynamik reducerer brændstofforbrug, CO2-udledning og vindstøj og forbedrer samtidig stabiliteten ved høj hastighed og dermed førerens følelse af tryghed.

*Afhængigt af motor.

ADAPTIVE LED-FORLYGTER

Med Jaguars 'J' Blade signatur-kørelys skaber F-PACEs adaptive LED-forlygter* et kraftigt lys, der er tæt på dagslys og gør det lettere for øjnene at skelne mellem genstande og reducerer træthed.
*Montering afhænger af model og marked. Xenon- eller halogenforlygter fås også afhængigt af den valgte model.

DYNAMISKE PROPORTIONER

F-PACE er dynamisk at se på fra alle vinkler, takket være en selvsikker front, markant kølergrill og skarpe buer, der bevidst hylder F-TYPEs sportslige elegance.

KRAFTFULD BAGENDE

Den markante bagende fremhæver F-PACEs sportslige karakter med inspiration fra F-TYPE, og den danner en forførende baggrund for F-PACEs kraftige LED-baglygter.

SPORTSFÆLGE

F-PACE byder på et omfattende udvalg af lette og aerodynamisk aluminiumsfælge fra 18" til 22" - det perfekte supplement til F-PACEs dynamiske design. Vælg dine fælge med vores konfigurator.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

BYG DIN F-PACE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev