Jaguar F-PACE - Driving Performance
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

DRIVING PERFORMANCE

Oplev spændingen ved at køre i F-PACE med smidige køreegenskaber og
teknologisk avancerede motorer, der byder på performance og effektivitet.

F-PACE vækkes til live af kraftfulde motorer i kombination med Jaguars letvægtsarkitektur i aluminium og avanceret dynamisk performanceteknologi. Resultatet er medrivende performance og imponerende brændstoføkonomi. 

DRIVING PERFORMANCE

Uanset om du vælger baghjulstræk (RWD)* eller firehjulstræk, føles og kører
F-PACE altid som en Jaguar.

* Tilgængelighed varierer fra marked til marked

bg-modelDisplay

MOTORER

F-PACE byder på et udvalg af avancerede og effektive diesel- og benzinmotorer,
inklusive vores nye serie af Ingenium-dieselmotorer.

bg-modelDisplay

INGENIUM – NY DIESELMOTOR

F-PACE's 2,0-liters turboladede i4-dieselmotorer stammer fra vores Ingenium-serie. Ingenium er Jaguar Land Rovers nye motorfamilie, der er udviklet med henblik på uanstrengt performance, raffinement og effektivitet. Takket være avanceret teknologi og en unik aluminiumskonstruktion leverer Ingenium et imponerende brændstofforbrug og lav CO2-udledning. Ingenium er typisk 20 kg lettere end tilsvarende motorer fra den foregående generation, og de er derfor også mere effektive. Samtidig er de intelligente – den computerstyrede adaptive motorkøling aktiveres kun efter behov.

INSPIRERET AF F-TYPE

F-PACE's benzinmotorer reagerer hurtigt med masser af kræfter, samtidig med at de er økonomiske. Den 3,0-liters V6 Supercharged benzinmotor anvendes også i F-TYPE, og den fås i versioner med 340 hk og 380 hk. Udgaven med 380 hk accelererer fra 0-100 km/t på 5,5 sekunder. Disse motorer er konstrueret helt i aluminium, og de giver øjeblikkelig adgang til høj performance og masser af moment ved alle omdrejningstal – og så lyder de fantastisk.

CHASSIS OG AFFJEDRING

F-PACE's chassis byder på en unik balance mellem smidighed og komfort.

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

F-PACEs letvægtsarkitektur i aluminium er stiv og stærk og yder fremragende beskyttelse af alle i bilen, samtidig med at den lavere vægt optimerer effektiviteten og forbedrer bremse- og køreegenskaberne. F-PACE er blandt de letteste biler i klassen* med en næsten perfekt 50:50*-vægtfordeling, der giver sportslig performance og fremragende køreegenskaber.

*Afhængigt af model og motor

MANUEL- ELLER AUTOMATGEAR

F-PACEs 8-trins automatgear er smidigt, effektivt og reagerer lynhurtigt. Det skifter hurtigt, så du opnår uanstrengt acceleration og overhaling. Du kan skifte gear manuelt med gearvælgerne på rattet. Den 6-trins manuelle gearkasse* byder på smidige og korte skift. Denne lette og meget avancerede gearkasse bidrager til F-PACEs enestående effektivitet. 

*Fås kun til den 2,0-liters turboladede i4-dieselmotor.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

BYG DIN F-PACE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev