loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØREEGENSKABER

Oplev spændingen ved at køre i F-PACE med smidige køreegenskaber og
teknologisk avancerede motorer, der byder på performance og effektivitet.

JAGUAR F-PACE SVR KØREEGENSKABER

Med F-PACE SVR har Special Vehicle Operations (SVO) skabt en SUV,
der kan brøle til 100 km/t på imponerende 4,3 sekunder. 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis
ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale
Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

TEKNOLOGI TIL PERFORMANCE

F-PACE vækkes til live af kraftfulde motorer i kombination med Jaguars letvægtsarkitektur i aluminium og avanceret dynamisk teknologi. Resultatet er medrivende performance og effektivitet. 

BYG DIN EGEN

KOMPLET TRYGHED

Uanset om du vælger baghjulstræk (RWD)1 eller firehjulstræk (AWD),
føles og kører F-PACE altid som en Jaguar.
 

1Tilgængelighed varierer fra marked til marked.

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

F-PACEs letvægtsarkitektur i aluminium er stiv og stærk og yder fremragende beskyttelse af alle i bilen, samtidig med at den lavere vægt optimerer effektiviteten og forbedrer bremse- og køreegenskaberne. F-PACE er blandt de letteste biler i klassen* med en næsten perfekt 50:50*-vægtfordeling, der giver sportslig performance og fremragende køreegenskaber.

*Afhængigt af model og motor
Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

INSPIRERET AF F-TYPE

F-PACE's benzinmotorer reagerer hurtigt med masser af kræfter, samtidig med at de er økonomiske. Den 3,0-liters V6 Supercharged benzinmotor anvendes også i F-TYPE, og den fås i versioner med 340 hk og 380 hk. Disse motorer er konstrueret helt i aluminium, og de giver øjeblikkelig adgang til høj performance og masser af moment ved alle omdrejningstal – og så lyder de fantastisk.

SE SPECIFIKATIONER

3,0-liters V6 Twin TD med 300 hk

Den 3,0-liters V6 Twin TD-motor med 300 hk leverer raffineret og effektiv kraft og genererer et imponerende moment på 700 Nm, der gør kørslen ekstremt dynamisk. Den er udstyret med et piezo-common rail-brændstofindsprøjtningssystem på 2.000 bar, der styrer brændstofleveringen og sikrer effektiv forbrænding og mindre udledning.

SE SPECIFIKATIONER

MANUEL- ELLER AUTOMATGEAR

F-PACEs 8-trins automatgear er smidigt, effektivt og reagerer lynhurtigt. Det skifter hurtigt, så du opnår uanstrengt acceleration og overhaling. Du kan skifte gear manuelt med gearvælgerne på rattet. Den 6-trins manuelle gearkasse* byder på smidige og korte skift. Denne lette og meget avancerede gearkasse bidrager til F-PACEs enestående effektivitet. 

*Fås kun til 2,0-liters 4-cylindrede dieselmotor med 163 hk og 2,0-liters 4-cylindret dieselmotor med 180 hk (afhængigt af marked).

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN