Jaguar F-PACE - Accessories
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ACCESSORIES TIL F-PACE

Skræddersy F-PACE til din livsstil. Vælg fra et 
omfattende udvalg af praktisk og elegant accessories.

Med accessories fra Jaguar kan du sætte dit eget personlige præg på din F-PACE. Accessorieset kan optimere din F-PACE på mange forskellige måder. Uanset om du vil fremhæve din stil, opnå større praktisk anvendelighed i hverdagen eller have fuld glæde af din fritid. Vi har samlet vores mest populære accessories i fire pakker: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle og Business. Vælg blandt disse pakker, eller lav din egen perfekte kombination af individuelt accessories.

CARBON FIBRE PACK

Understreg F-PACEs sportslige karakter med disse elegante stylingdetaljer.

CARBON FIBRE PACK

Få din F-PACE til at skille sig ud med sidespejle og luftindtag i siderne i kulfiber. Sæt et ekstra præg af luksus og stil på kabinen med luksusmåtter.

STYLING PACK

Dette accessory fremhæver diskret F-PACEs markante design.


bg-modelDisplay

STYLING PACK

Nyd de misundelige blikke med sidespejle og luftindtag i siderne i Gloss Black.

LIFESTYLE PACK

Få fuld glæde af sport, eventyr og ferier,
samtidig med at du passer godt på din
F-PACE inde og ude.

LIFESTYLE PACK

Få mere ud af din F-PACE med denne pakke. Med Jaguar-tværstænger kan du transportere alt fra sportsudstyr til bagage. Stænklapper for og bag giver ekstra beskyttelse mod snavs og småsten, der kan beskadige din F-PACEs lakering. Samtidig giver en bagagerumsmåtte i gummi og et måttesæt i gummi beskyttelse mod slid, der samtidig er nem at gøre rent.

BUSINESS PACK

Hold godt styr på dine personlige ejendele med denne Business pack.

bg-modelDisplay

BUSINESS PACK

En bøjle monteret på nakkestøtten hjælper med at holde tøj pænt og nystrøget. Premium-ryglænsopbevaring giver ekstra plads til organisering og opbevaring af større genstande, f.eks. rejsedokumenter og guidebøger.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

BYG DIN F-PACE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev