ICE ACADEMY</br> I SVERIGE
VÆLG DIN OPLEVELSE
4izhgnphFCY

I den svenske del af polarcirklen finder du Arjeplog, der er en surrealistisk ødemark midt i kulden. Ligeligt forfriskende og ekstrem; overalt hvor du vender dig, går det op for dig, at det ikke kun er den kolde luft, der tager pusten fra dig.

EN OPLEVELSE FOR LIVET

Ice Academy, som er placeret på en af de mange frosne søer i området, giver dig mulighed for at opleve intens spænding ved kørsel på is med dig bag rattet i de nyeste køretøjer fra Jaguar og Land Rover. Under vejledning af vores ekspertinstruktører løftes dine køreegenskaber til et helt nyt niveau.

SE FILMEN
yt:eHwwuKqOfe0
VÆLG DIN ICE DRIVE-OPLEVELSE
ICE DRIVE
Dette er den perfekte introduktion til at lære at køre på is og kan fås som en 3-dages weekendtur eller en 4-dages tur midt på ugen. Med polarcirklen som spektakulær baggrund tester du dine grænser på de forskellige isbaner.
FIND UD AF MERE
ICE DRIVE ADVANCED
Ice Drive Advanced kan fås som en 3-dages weekendtur eller en 4-dages tur midt på ugen og er skræddersyet til tilbagevendende gæster eller gæster, som har prøvet iskørsel før. Sæt en række biler fra Jaguar og Land Rover på nogle tekniske udfordringer, og få mest muligt ud af den personlige undervisning.
FIND UD AF MERE
ICE ACADEMY GALLERI

Få en forsmag på, hvad der venter ved Ice Academy.

SE GALLERI
GENNEMSE ANMELDELSER FRA VORES GÆSTEBOG
Se, hvad vores seneste frygtløse gæster syntes om deres oplevelse med Jaguar på Ice Academy.

DOWNLOAD GÆSTEBOG

"Fantastisk fra først til sidst. Lev livet fuldt ud, og kom bare med endnu flere oplevelser!"


GRAHAM, STORBRITTANIEN

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
COVID-19

Hvilke tiltag er iværksat på grund af COVID-19?

Klik på følgende link for at se vores tilgang til COVID-19. Bemærk, at de officielle retningslinjer ændrer sig hyppigt, og at vi konstant overvåger situationen og reagerer på kravene. Læs oplysninger på dette link hyppigt i tiden op til din rejse til Jaguar Land Rover Ice Academy.


GENERELT

Hvem er ansvarlig for driften af Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Det er Quintessentially Travel, der har ansvaret for driften af Jaguar & Land Rover Ice Academy i samarbejde med Jaguar Land Rover, der leverer køretøjer og de uddannede instruktører fra Jaguar Land Rover Experience. Køreprogrammet og isbanerne er designet af Jaguar Land Rover, og et team på stedet står klar, hvis du skulle få brug for noget enten før eller under din tid hos os i Sverige.

På hvilket sprog foregår Jaguar Land Rover Ice Academy?

Programmet foregår på engelsk.

Kan jeg deltage i Ice Academy, selvom jeg ikke kører bil?

Programmet er skræddersyet til at give en unik køreoplevelse. Intet kan sammenlignes med at køre på is, og derfor anbefaler vi, at du registrerer dig som kører. Vi forstår dog, at nogle gæster gerne vil ledsage deres partnere uden at deltage i Ice Driving. Der vil blive tilbudt et alternativt program, men det er vigtigt at bemærke, at det måske ikke altid er muligt at planlægge en hel dags aktiviteter. Hvis gæsterne ønsker at se deres partnere gennemføre iskørslen, afhænger dette af situationen og kapaciteten på stedet, og det kan ikke garanteres.

Hvad er den maksimale gruppestørrelse for hver enkelt Driving Experience?

For at give en mere eksklusiv og engagerende oplevelse og som reaktion på COVID-19 har vi reduceret gruppestørrelsen til maks. 20 gæster (to gæster pr. bil). Hver gruppe på 20 vil blive delt i 2 grupper på 10, og hver gruppe på 10 (5 køretøjer) kører på forskellige tidspunkter af dagen for at undgå store grupper, der er sammen på én gang.

Skal jeg have en vis fysisk kondition for at kunne deltage?

For at deltage i Driving Experience skal du sikre dig, at du ikke kender til noget, der vil forhindre dig i at køre, som f.eks. kroniske rygproblemer (eller lignende), mentale tilstande, der kan sætte dig ud af stand til at køre, ringe syn, som ikke opfylder standarderne for kørsel, graviditet, luftvejssygdomme eller hjerteproblemer.

Hvilke andre aktiviteter er tilgængelige?

Der vil være mulighed for Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, kørsel med hundeslæde, snescooterture (mod ekstra betaling), der kan forudbestilles, når du reserverer plads på Jaguar Land Rover Ice Academy. Du kan få flere oplysninger om disse og andre aktiviteter hos vores driftspartner Quintessentially Travel:

E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

PRIS

Hvornår lukker reservationen?

Rotationerne lukkes 30 dage før rotationens startdato.

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring for at kunne køre?

Ekstra køretøjsforsikring kræves ikke, men det er obligatorisk for gæster at tegne en omfattende rejseforsikring. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du kontakte vores driftspartner Quintessentially Travel:

E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Hvad er inkluderet i prisen for Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Som udgangspunkt er følgende inkluderet:

• Alle køreaktiviteter
• Hotelophold (med dobbeltseng)
• Morgenmad, frokost og middag
• Drikkevarer i forbindelse med måltider
• Lufthavnstransport til/fra lufthavnen i Arvidsjaur.

Læs venligst din individuelle rejseplan for turen for at se, hvad der er inkluderet. Vi gør dig opmærksom på, at alkohol kun kan nydes i forbindelse med måltider og kun i begrænset omfang på grund af den meget omfattende kørsel. Læskedrikke, te og kaffe er inkluderet i alle måltider.

Hvad er ikke inkluderet i prisen på denne driving experience?

• Afgange, måltider og drikkevarer, der ikke er specificeret i programmet
• Valgfri aktiviteter (fx Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, slædehundeture og snescooterture)
• Evt. visumgebyr
• Rejseforsikring
• Arrangementer før eller efter rejsen, der afviger fra rejseplanen.

KØRSEL

Hvem kører?

Det gør du! Der vil være et team af erfarne instruktører fra Jaguar Land Rover Experience til stede til at yde ekspertvejledning, men det er dig, der sidder bag rattet.

Hvis jeg aldrig har kørt bil på is før, kan jeg så stadig deltage i Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Helt klart – kørselsaktiviteterne er designet til kørere med alle køreevner. Du modtager en detaljeret kørselsbriefing, og dit team af ekspertinstruktører fra Jaguar Land Rover Experience står via tovejs-radioer i hvert enkelt køretøj klar til at give ekspertvejledning og instruktion om, hvordan man kører på isen. Til Advanced-programmet anbefales på det kraftigste erfaring med kørsel på is eller glatbane.

Hvilke køretøjer har jeg til rådighed?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkl. sessioner i: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rovers nye Defender og en hot lap som passager i Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkl. sessioner i: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rovers nye Defender og en hot lap som passager i Jaguar I-PACE eTrophy

Vi kan undertiden være nødt til at udskifte et af de angivne køretøjer på grund af omstændigheder, der ligger uden for vores kontrol, og vi forbeholder os ret til at gøre dette.

Er køretøjerne med manuelt gear eller med automatgear?

Alle køretøjer i dette program er med automatgear.

Er køretøjerne venstre- eller højrestyrede?

Køretøjerne er en blanding af venstre- og højrestyrede. Kunder, der ikke er trygge ved at køre i en bestemt side, er velkomne til at give instruktørerne besked om det, og de vil gøre deres bedste for at imødekomme ønskerne.

Hvad er minimumsalderen for deltagere?

Minimumsalderen for deltagelse er 21 år med 3 års kørekort uden begrænsninger for at opfylde betingelserne for kørsel på den isbelagte sø. Ved aktiviteter, der omfatter kørsel på offentlig vej (fx Arctic Circle Drive-tillæg), er deltagelsesalderen 25 år med 3 års kørekort uden begrænsninger.

Hvilken type kørekort har jeg brug for?

Alle kørere skal have et fuldgyldigt kørekort til personbil. Du vil få tilsendt et weblink til en onlineformular, som du skal udfylde på forhånd for at bekræfte din kørekortstatus.

Alle kørere skal have mindst tre (3) års uafbrudt køreerfaring og et fuldt gyldigt kørekort uden alvorlige uheld og domme inden for de seneste to (2) år. Alle kørere skal være fyldt 25 år og må ikke have mere end 6 strafpoint i deres kørekort (hvor det er relevant) eller tilsvarende for at kunne deltage i kørsel på vej i løbet af kurset. Du skal give os besked, hvis du har mere end 6 strafpoint i kørekortet.

Hvor mange personer er der i hvert køretøj?

På programmerne Ice Drive og Ice Drive+ vil to gæster dele én bil. På Advanced-programmerne indgår der elementer med personlig instruktion med en af Jaguar Land Rover-instruktørerne. Se vores afsnit om COVID-19, hvis du rejser alene.

REJSE

Hvis jeg rejser alene, får jeg så mit eget køretøj?

Nej. Som enkeltrejsende bliver du sat sammen med en anden gæst i dit køretøj. Du får dit eget hotelværelse under hele turen. Se vores afsnit om COVID-19.

Må børn deltage i Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Jaguar & Land Rover Ice Academy er ikke egnet for børn af sikkerhedsmæssige årsager og på grund af de ekstreme klimabetingelser på destinationen.

Hvilke typer senge er der?

Vi tilbyder dobbeltsenge på alle værelser. Der er ikke adgang til enkeltsenge eller to senge.

Skal jeg have et visum?

De fleste lande uden for EU kræver et visum ved rejser til Sverige og EU-lande. Kontakt venligst din lokale ambassade for at undersøge de specifikke krav, som gælder for dig. Hvis du har brug for en invitation for at få dit visum, bedes du kontakte vores driftspartner Quintessentially Travel, som vil give dig den:
E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Hvilken valuta anvendes i Sverige?

Den lokale valuta er svenske kroner (SEK).

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har brug for hjælp til flyrejser eller forlængelse af rejsen?

Quintessentially Travel, vores driftspartner, vil med glæde hjælpe dig med at booke fly og forlænge rejsen. Som full service-rejsebureau vil de med glæde sørge for en endnu bedre Ice Academy-oplevelse og løfte den til nye højder. De kan kontaktes på følgende måde:
E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Har jeg brug for særlig påklædning?

Temperaturen ved køre-eventet kan falde til -30°C eller derunder, og vi beder dig derfor om at medbringe passende varm og vejrbestandig beklædning og fodtøj. Vi leverer ikke beklædning, og derfor beder vi alle deltagere om at medbringe følgende:

• Varm hovedbeklædning
• Varme handsker
• Tørklæde i uld
• Et varmt indvendigt lag (med lange ærmer/ben)
• En god foret jakke
• Uldsweater eller fleece-jakke
• Nogle ekstra lette lag efter behov
• Solidt, komfortabelt fodtøj (egnet til kørsel)
• Solbriller

Beskyttelsestøj indgår ved booking af ekstra aktiviteter (herunder, men ikke begrænset til, snescooter og hundeslæde). Kontakt Quintessentially Travel Team ved booking for at få alle oplysninger.

Hvad er dresscode om aftenen?

Aften-dresscode er casual.

Hvad sker der, hvis vejret ikke egner sig til iskørsel?

Hvis vejret medfører, at isområdet bliver lukket af sikkerhedsårsager, tilbyder vi et alternativt program.

Må jeg medbringe et kamera eller et videokamera?

Ja, naturligvis, men bemærk at Jaguar Land Rover Ice Academy finder sted på Jaguar Land Rovers hemmelige, kolde klimatestanlæg, så der vil være nogle restriktioner for fotografering. Droner er ikke tilladt.

KONTAKT OS
Kontakt en af vores arrangører på +44&nbsp;207&nbsp;291&nbsp;5253
HOLD MIG UNDERRETTET
Tilmeld dig alle de seneste Jaguar Travel-nyheder.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download den nyeste Ice Academy-brochure.
BOOK EN EXPERIENCE-TUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.