Jaguar XF beskatningspriser fra 396.871,-
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR XF: BESKATNING

Slank, dynamisk, modig: XF er en fusion af en sportsvogns imponerende kræfter og en sedans enestående luksuriøse komfort. Den kombinerer Jaguars velkendte flair for stil og luksus med genial teknologisk innovation, der giver ydelse uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien. 

XF er udstyret med et omfattende udvalg af avanceret teknologi. Fra førerassistentsystemer som vores Head-Up Display med laserteknologi* til det avancerede InControl Touch Pro* infotainmentsystem med 10,2 touchscreen og intelligente forbindelsesmuligheder – XFs innovative og gnidningsfrit integrerede teknologier optimerer din køreoplevelse.

 

KONTAKT FORHANDLER BOOK PRØVETUR PRISLISTE

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ligge ny ordre på Jaguar XF, da vi er i gang med at opdatere vores modelprogram. Priser og modeludvalg vil være tilgængelig igen snarest. Se udvalg af lagerbiler på linket nedenfor eller kontakt din nærmeste forhandler for at høre nærmere.

SE LAGERLISTE

Leveringsvilkår: Priser er eksl. leveringsomkostninger på 3.980 kr.
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km) 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.
Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev