Jaguar XE Erhvervsbeskatning
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR XE ERHVERVSBESKATNING

bg-modelDisplay

JAGUAR XE ERHVERVSBESKATNING

Jaguar XE er den mest avancerede, effektive og raffinerede premium-sportssedan nogensinde fra Jaguar. XE kombinerer en ægte Jaguars sportslige karakter med teknologier, der hjælper dig med at holde forbindelsen, og er udviklet med fokus på køreglæde, uanset om du arbejder eller holder fri. 

Dens letvægtsarkitektur i aluminium sikrer præcise, sportsligt inspirerende og dynamiske køreegenskaber samt en suveræn brændstoføkonomi, der er god for virksomhedens bundlinje. Dens InControl-teknologi* – en digital platform, som forbinder fører og bil – tilbyder et udvalg af produkter, som giver dig total kontrol over alle elementer inde i bilen og forbinder dig gnidningsfrit og sikkert med din XE, når du ikke befinder dig i den. 

Og med et bredt udvalg af motorer, der passer til enhver fører og kørestil – fra den rendyrkede spænding ved en V6 med kompressor til vores nye, nøjsomme serie af Ingenium-dieselmotorer – sætter XE nye standarder for, hvad du kan forvente af en Jaguar som firmabil.

 

KONTAKT FORHANDLER BOOK PRØVETUR PRISLISTE
Jaguar XE Pure

Erhvervsbeskatning

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ligge ny ordre ind på Jaguar XE, da vi er i gang med at opdatere vores modelprogram. Priser og modeludvalg vil være tilgængelig igen snarest. Kontakt din nærmeste forhandler for at høre nærmere om udvalg af biler til hurtig levering

 

KONTAKT FORHANDLER

BOOK PRØVETUR

FÅ ET TILBUD

Leveringsvilkår: Priser er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr. og miljøtillæg
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og
specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.


Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev