Erhvervsbeskatningspriser af Jaguar XE, XF og F-PACE | Læs mere
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ERHVERVSBESKATNING AF JAGUAR

Jaguar tilbyder nogle af klassens laveste C02 værdier for brændstofforbrug og udledning. Læg dertil lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, så får man virkelig noget for sin investering.

Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der opfylder jeres behov og giver den ultimative køreglæde.

Læs mere nedenfor om dine muligheder med Jaguar som firmabil.

 

JAGUAR XE
Erhvervsbeskatning fra: 404.970

Med sit selvsikre design og sine dynamiske køreegenskaber er man ikke et sekund i tvivl om, at XE er en Jaguar. Den føles som en Jaguar og kører som én – XE er Jaguar hele vejen.


LÆS MERE

 XE 2.0 180HK Diesel RWD Auto: Erhvervsbeskatning Pure Business pris fra kr. 404.970 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980 og ekskl. halvårlig ejerafgift på kr. 3400. Forbrug ved blandet kørsel 16,1 km/l. CO2-udslip 162 g/km. Priser og forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

 

JAGUAR XF
Erhvervsbeskatning

XF bygger videre på succesen med Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.

 

LÆS MERE

 

 

 

 

JAGUAR XF SPORTBRAKE
Erhvervsbeskatning

Jaguars mest dynamiske stationcar til erhverslivet inden for premium segmentet.

 

LÆS MERE

 

 

 

 

JAGUAR E-PACE
Erhvervsbeskatning fra: 450.170

Den helt nye E-PACE er Jaguars første kompakte SUV og med en unik kombination af look, smidighed og dynamisk kørsel

 

 

E-PACE 2.0 200HK Benzin AWD Auto.: Erhvervsbeskatning Business pris fra kr. 450.170 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980 og ekskl. halvårlig ejerafgift på kr. 4680. Forbrug ved blandet kørsel 9,9 km/l. CO2-udslip 230 g/km. Priser og forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

 

JAGUAR I-PACE
Erhvervsbeskatning fra: 615.832

I-PACE er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn med et forførende look og fantastiske køreegenskaber, ligesom den er nem at have med at gøre i dagligdagen og forbundet som aldrig før.  Gør den til din egen i dag.

LÆS MERE


I-PACE EV400 AWD Auto: Erhvervsbeskatning S business pris fra kr. 615.832 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3980 og ekskl. årlig ejerafgift. Rækkevidde (WLTP) 415 km blandet kørsel, 21,2 kWh/100 km. Batteri 90 kWh. Priser gælder det danske marked. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

JAGUAR F-PACE
Erhvervsbeskatning fra: 542.565

F-PACE er Jaguars første performance-SUV, og den kombinerer medrivende ydelse, imponerende effektivitet, raffineret stil og praktisk anvendelighed i dagligdagen - så du kan klare alle arbejds- og fritidslivets krav.

LÆS MERE


F-PACE 2.0 163HK Diesel RWD man.: Erhvervsbeskatning Prestige Business pris fra kr. 542.565 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980 og ekskl. halvårlig ejerafgift på kr. 4260. Forbrug ved blandet kørsel 14,5 km/l. CO2-udslip 181 g/km. Priser og forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

 
 
 

Leveringsvilkår: Priser er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr.
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km) , 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og
specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev