RÆKKEVIDDE FOR ELBILEN

Hvor langt kan man køre på en fuld opladning.

Med en batterirækkevidde på op til 415 km er en enkelt opladning tilstrækkeligt til, at Jaguar I-PACE kan opfylde de fleste ejeres gennemsnitlige kørselsbehov.

Her finder du alt det, du har brug for at vide om at optimere din bils rækkevidde og få mest muligt ud af hver eneste opladning.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
BEREGNING AF I-PACES RÆKKEVIDDE
I en elbil er batteriet den eneste kilde til energi for alt i bilen. Derfor påvirker din kørestil, udstyret, du bruger i kabinen og endog de vejr-/vejforhold, du møder under kørslen, bilens overordnede rækkevidde. Justér indstillingerne nedenfor for at se, hvordan de påvirker bilens rækkevidde under reelle kørselsforhold.
km
RÆKKEVIDDE PÅ EN ENKELT OPLADNING
JUSTÉR INDSTILLINGERNE NEDENFOR
KØRSELSPROFIL:
By
By: Hovedparten af din kørsel finder sted i byområder ved en gennemsnitshastighed på 27 km/t.
Motorvej: Hovedparten af din kørsel finder sted på motorvej ved en gennemsnitshastighed på 92 km/t.
Kombineret: Din regelmæssige pendlerkørsel omfatter en kombination af bykørsel og motorvejskørsel ved en gennemsnitshastighed på 47 km/t.
Motorvej
Kombineret
KABINEMILJØ:
Klimaanlæg/varme
FÆLGSTØRRELSE:
18"
20"
22"
UDETEMPERATUR:
OPTIMERING AF BILENS RÆKKEVIDDE

Vælg en kategori for at se, hvordan den hjælper dig med at maksimere Jaguar
I-PACEs rækkevidde.

REGENERERING VED OPBREMSNING
REGENERERING VED OPBREMSNING

Når du fjerner foden fra speederen i Jaguar I-PACE, aktiveres et intelligent regenerativt bremsesystem. Systemet sænker bilens hastighed komfortabelt samtidig med, at det omformer den genererede effekt, så batteriets rækkevidde optimeres.

KØRESTIL
KØRESTIL

Én af de faktorer, der har størst betydning for rækkevidden, er føreren. Kørsel med jævn hastighed - snarere end hyppig, kraftig acceleration - hjælper en elbil med at bevare rækkevidden. Dette kan også reducere dit behov for kraftige opbremsninger, som forbruger mere energi end mere lette opbremsninger.

FORKONDITIONERING
FORKONDITIONERING

Ekstremt lave og høje temperaturer påvirker batteriets evne til at opretholde opladningsniveauet. Når du tilslutter bilen til en ladekilde, forkonditioneres batteriet til sin optimale temperatur, når opladningen er afsluttet. Dette hjælper bilen med at opnå den maksimale rækkevidde og performance, inden du påbegynder kørslen.

ECO-MODE
ECO-MODE

Eco-mode hjælper med at bevare Jaguar I-PACEs rækkevidde ved at foretage diskrete ændringer af kabinetemperaturen, luftcirkulationen og nogle af bilens andre funktioner. Du kan tilsidesætte disse ændringer ved normal betjening af hver funktion eller via menuindstillingerne.

ET BATTERI KONSTRUERET TIL AT BRINGE DIG LÆNGERE

Jaguar I‑PACE er udstyret med et kraftfuldt lithium-ion-batteri på 90 kWh, som er valgt på grund af dets høje energitæthed og overlegne termostyring. Det er den perfekte kombination til optimering af rækkevidde, performance og effektivitet under selv de mest ekstreme temperaturer.

OPDAG FORDELENE VED AT KØRE JAGUAR I‑PACE

Vores GO I-PACE smartphone-app1 sporer automatisk dine ture og giver dig oplysninger og tal på samme måde, som hvis du kørte i Jaguar I‑PACE. Se kort over dine ture, forventet batterirækkevidde, de nærmeste ladepunkter og et overslag over dine mulige besparelser.

DOWNLOAD GO I-PACE
FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN
OPLADNING HJEMME
Opladning af din elbil på bopælen er den mest bekvemme måde at påbegynde dagen med en fuld opladning.
FIND UD AF MERE
OFFENTLIG OPLADNING
Takket være en voksende infrastruktur af lade standere er opladning af din bil væk fra hjemmet, nemmere end nogensinde før.
FIND UD AF MERE

*WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændsstofforbrug og CO₂-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Værdier for energiforbrug og rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og tilbehør.


1 Kun kompatible smartphones