GARANTI PÅ RESERVEDELE OG TILBEHØR
2 ÅRS GARANTI PÅ RESERVEDELE OG TILBEHØR

Hvis dele eller tilbehør skal repareres eller udskiftes i henhold til denne 2-årige garanti, udføres arbejdet helt gratis af et autoriseret Jaguar-værksted. Denne 2-årige garanti dækker alle originale dele eller alt originalt tilbehør, der er købt hos en Jaguar-forhandler, et autoriseret Jaguar-værksted eller en autoriseret distributør af Jaguar-reservedele.

TILBEHØR MONTERET PÅ EN NY BIL

Få samme betingelser og dækningsperiode som bilens garanti, hvis du får originalt Jaguar-tilbehør monteret på din nye bil af et autoriseret Jaguar-værksted. En "ny" bil er en bil inden for en måned efter købet eller 1.000 km, alt efter hvad der kommer først.

GENERELLE BETINGELSER

Vores dele og tilbehør er i overensstemmelse med Jaguars sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og derfor anbefaler vi kraftigt, at du kun vælger originale Jaguar-reservedele og originalt Jaguar-tilbehør til din bil. Andre dele og andet tilbehør er ikke testet og godkendt af Jaguar, så vi kan ikke vurdere kvaliteten. Alle skader, der opstår som følge af uoriginale Jaguar-dele eller uoriginalt Jaguar-tilbehør, er ikke omfattet af garantien.

BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Jaguar online
VEJLEDNINGER OG MANUALER
Se og download håndbøger, manualer og videovejledninger til din Jaguar
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler
TILBEHØR
Gør din Jaguar individuel med vores store udvalg af tilbehør