loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTRAUDSTYR OG JAGUAR-TILBEHØR

Med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr og Jaguar-tilbehør kan du skabe den fineste E-PACE i verden. 

Er din E-PACE fuldt udrustet? Du kan vælge mellem et stort udvalg af ekstraudstyr og Jaguar-tilbehør for at fuldende looket - lige fra specielle opbevaringsmuligheder og førsteklasses måtter til aluminiumsfælge, der er konstrueret med stor præcision, og sportsligt tilbehør til eksteriøret. 

HOLD MIG INFORMERET

PAKKER MED EKSTRAUDSTYR TIL EKSTERIØRET

BLACK PACK

Black Pack (ekstraudstyr) tilfører et touch af drama. Pakken omfatter en grill med gitter, luftindtag og rudelister i Gloss Black.

bg-modelDisplay

PAKKER MED EKSTRAUDSTYR TIL INTERIØRET

COLD CLIMATE PACK

Cold Climate Pack (ekstraudstyr) tilfører varme om vinteren og omfatter opvarmede sprinklerdyser, opvarmet forrude, nopret og opvarmet blødt læderrat.

bg-modelDisplay

VÆLG DIT JAGUAR-TILBEHØR

bg-modelDisplay

Eksteriør

Tilfør din E-PACE et personligt touch. Find det tilbehør, der matcher din livsstil.

FASTE INDSTIGNINGSTRIN

Sidetrinnene letter ind- og udstigningen og forbedrer adgangen til taget. Designet omfatter Jaguar-logo samt blanke kantbeklædninger i rustfrit stål og en gummimåtte for at fuldende bilens udvendige designdetaljer.

BLANKE SIDERØR

Siderør i blankpoleret rustfrit stål fuldender bilens udvendige stil.
LUFTINDTAG I SIDERNE I KULFIBER

Luftindtag i siderne i kulfiber af høj kvalitet sætter et performance-inspireret præg på stylingen.

INTERIØR

INDIVIDUELT TILPASSEDE, BELYSTE INDSTIGNINGSLISTER

Elegant designede overflade til indstigningslister i rustfrit stål til fører- eller passagerdøren. Lyser, når enten fører- eller passagerdøren åbnes Fremhæves af fosforblå belysning. Giver kunden mulighed for at vælge et monokromt motiv blandt et udvalg af godkendte skrifttyper/inskriptioner.

SPORTSPEDALER

Pedalsættet er fremstillet i rustfrit stål og gummi i et moderne, sportsinspireret design og passer perfekt over de eksisterende pedaler.


LUKSUSMÅTTER

Luksuriøst, skræddersyet 2,050 g/m2 dybt måttesæt foran med Jaguar-logo samt Nubuck-kant. Premium-måtterne sætter prikken over i'et i interiøret.


Touring

TVÆRSTÆNGER TIL TAGBØJLER (KRÆVER TAGBØJLER)

Tværstænger gør det muligt at anvende et stort udvalg af tilbehør til tagtransport. E-PACEs tværstænger monteres på de fabriksmonterede tagbøjler og omfatter en ny og hurtig frigørelsesmekanisme, som er unik. Den sikrer, at tværstængerne nemt kan monteres eller afmonteres uden brug af værktøj.

TAGMONTERET CYKELHOLDER

Tagmonteret, låsbar cykelholder, der er let at montere, og som kan transportere én cykel pr. holder. Der kan maksimalt monteres tre holdere. 
SPORTSTAGBOKS

Rummelig, aflåselig tagboks på 320 liter til sportsudstyr. Måler 206 x 84 x 34 cm.FUNKTIONER OG TEKNOLOGI

CLICK AND PLAY

Click and Play er en aftagelig fastgørelse til en tabletholder. Den fås til forskellige tablets og kan nemt anbringes i forskellige vinkler for komfort i kabinen og underholdning ved bagsædet.
CLICK AND HANG

Bøjlen, der kan fjernes, holder skjorter eller jakker krølfri under transport. Omfatter også en integreret krog til anvendelse uden for køretøjet.
TRÅDLØS OPLADER OG KOPHOLDER I EN

Den trådløse oplader til telefonen i kopholderen er designet, så man kan se på telefonen under opladning, idet pladsen til kopholderen i midterkonsollen anvendes Holderen passer til telefonstørrelser på op til 73 mm, så de sidder sikkert. Opladeren viser et LED-lys for at angive opladning, og lyset slukker, når opladningen er afsluttet.

Jaguars første kompakte SUV er en unik kombination af et fantastisk look, smidighed og dynamisk kørsel.

HOLD MIG INFORMERET