loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

Uanset, hvor du vil hen, eller hvad du har behov for at transportere,
er E-PACE designet til at transportere dig og dine passagerer
ubesværet og komfortabelt – og først og fremmest sikkert. 

bg-modelDisplay

For optimal sikkerhed er E-PACE konstrueret, så den omfatter et udvalg af udstyr, som ikke blot beskytter dig og dine passagerer, men også aktivt hjælper med til at forebygge forekomsten af ulykker. E-PACEs er mere end blot summen af sit udstyr, og førerassistancesystemerne arbejder sammen for at gøre kørslen nemmere og mere sikker.

BYG DIN BIL

HOLD MIG INFORMERET

ACTIVITY KEY

Med Activity Key (ekstraudstyr) kan du nyde dine favoritaktiviteter
og opbevare din bilnøgle sikkert i bilen. For ekstra bekvemmelighed
kan du fastgøre Activity Key til dit håndled. Armbåndet er robust og
helt vandtæt, så du kan deltage i en lang række aktiviteter. Du skal
blot bevæge din Activity Key hen mod bagklappen for at aflåse bilen
eller låse den op samt deaktivere eller genaktivere den almindelige bilnøgle.  

ELDREVET GESTURE TAILGATE*

Eldrevet Gesture Tailgate giver føreren mulighed for at betjene bagklappen uden fysisk berøring af hverken bilen eller bilnøglen. Du skal blot placere en fod under ét af bilens bageste hjørner, hvorefter bagklappen åbner eller lukker. 
*Fås kun, når nøglefri adgang (ekstraudstyr) er monteret.

 

TAG DIN EGEN VERDEN MED DIG

Store genstande kan nemt medbringes takket være en maksimal bagagerumsbredde på op til 1,3 meter – det gør det nemt at medbringe en klapvogn lagt ned i E-PACE. Med en bagagerumskapacitet på op til 577 liter finder du nemt plads til to mellemstore kufferter og tre mindre kufferter, hvor ingen ryglæn lægges ned.

FØRERASSISTENTER

NØDOPBREMSNING

Hvis der registreres et potentielt sammenstød, udsender E-PACE en akustisk advarsel om et sammenstød med en forankørende. Derefter aktiveres visuelle advarsler. Hvis føreren ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af sammenstødet. Systemet omfatter også registrering af fodgængere.

Lane Keep Assist

Denne teknologi registrerer, hvis dit køretøj utilsigtet er på vej ud af sin vognbane og styrer det blidt tilbage.

Driver Condition Monitor

Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.

Fartpilot og fartbegrænser

Fartpiloten giver dig mulighed for at opretholde den aktuelle hastighed uden behov for at skulle træde på speederpedalen - hvilket hjælper med at reducere træthed. Fartbegrænseren giver dig mulighed for at indstille en maksimal hastighed på forhånd, som køretøjet ikke overskrider.

PARKERINGSHJÆLP FOR OG BAG

Gør manøvrering nemmere og mere sikker - sensorer i kofangerne foran og bagpå udløses, når du vælger bakgearet. Når du parkerer, angiver touchscreenens display i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.

360° Surround Camera*

Med en 360° visning af de umiddelbare omgivelser uden for køretøjet via touchscreenen får du hjælp til at udføre forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten til kørsel ind i og ud af trange båse og kryds.
 
*Ekstraudstyr.

 

MATRIX LED-FORLYGTER

Matrix LED-forlygter (ekstraudstyr)aktiverer intelligent fjernlys (IHBA)
og adaptive forlygter (AFL). Ved at opdele fjernlyset i umærkelige vertikale
striber maksimerer IHBA antallet af fjernlyssektioner rundt om modkørende
trafik for ultimativ synlighed samtidig med, at systemet kaster en skygge
foran modkørende køretøjer, så de ikke blændes, og sikkerheden dermed
optimeres. Dynamiske blinklys hjælper med til at reducere den tid, der går,
indtil andre trafikanter ser den retning, du ønsker at dreje i.

bg-modelDisplay

FODGÆNGERAIRBAG

Hvis der sker et sammenstød, udløser sensorer i kofangeren en skjult airbag under kølerhjelmen. Denne løfter kølerhjelmen op og udløser en udvendigt placeret airbag, som beskytter fodgængere eller cyklister mod at komme i kontakt med forruden.

DRIVE PACK

Adaptiv fartpilot med køassistent

Holder en sikker afstand til den forankørende. Hvis bilen foran dig stopper helt, standser dit køretøj også helt. Så snart trafikken igen bevæger sig, skal du blot træde på speederen, så vil den adaptive fartpilot igen følge den forankørende bil.

Nødopbremsning ved høj hastighed

Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en Forward Alert for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød. 

Blind Spot Assist3

Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tilfører dette system et nøjagtigt beregnet styremoment, så din bil guides sikkert væk fra det køretøj, der nærmer sig.

Park Pack

Rear Traffic Monitor

Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af dit køretøj. Systemet vil advare dig med både lyd og visuelle advarsler, selvom dit eget udsyn er spærret.

Park Assist

Systemet gør parallelparkering og parkering i båse nemmere, idet det styrer dit køretøj ind på eller ud fra en parkeringsplads. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem manøvrerne. Du skal blot vælge et passende gear og styre køretøjets hastighed.

360° parkeringshjælp

Sensorer placeret rundt omkring på bilen aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Systemet kan også aktiveres manuelt. Når du parkerer, angiver touchscreenens display i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.

Jaguars første kompakte SUV er en unik kombination af et fantastisk look, smidighed og dynamisk kørsel.

HOLD MIG INFORMERET

1Inkluderet i SE og HSE specifikationspakker eller ekstraudstyr. Fås kun, når elektrisk indfældelige sidespejle med automatisk nedblænding (ekstraudstyr) er monteret. Kun automatgear. 2Inkluderet i S, SE og HSE specifikationspakker eller ekstraudstyr. 3Fås kun, når elektrisk indfældelige sidespejle med automatisk nedblænding (ekstraudstyr) er monteret