loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØREEGENSKABER

Med forbedret køredynamik og raffinement er alle køreture en fornøjelse i E-PACE. 

E-PACE kører afbalanceret og responsivt gennem sving og reagerer hurtigt og præcist på dine styreinput. 

BYG DIN BIL

JAGUAR KØREEGENSKABER

E-PACEs chassis er udviklet med henblik på at levere smidig og
raffineret dynamik på vejen. Der anvendes chassiskomponenter
i aluminium for at forbedre affjedringens performance, idet
stivheden er øget. For at øge kørselskomforten er E-PACE udstyret
med en helt uafhængigt affjedringssystem med et multilink-ophæng
bagtil med et avanceret design.

DOWNLOAD EN BROCHURE

FIREHJULSTRÆK

For at sikre ydelsen på tværs af en lang række kørselsforhold
styrer systemet med firehjulstræk intelligent fordelingen af
moment mellem for- og bagaksel. Drivmomentet afbalanceres
på tværs af begge aksler, så den tilgængelige traktion fra alle
fire dæk udnyttes fuldt ud.

bg-modelDisplay

ACTIVE DRIVELINE

Med henblik på øget smidighed optimerer Active Driveline traktionen og sikrer køreegenskaber, som svarer til baghjulstræk. Systemet tillader, at op til 100 procent af drivmomentet på bagakslen fordeles til hvert af baghjulene i overensstemmelse med det tilgængelige vejgreb. 

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control (ASPC) giver ekstra tryghed under glatte forhold. Det er en fartpilot til lav hastighed, der hjælper E-PACE med at klare situationer med ringe vejgreb, uanset vejret – så kan du koncentrere dig om at styre.

MOTOR OG GEARKASSER

Der står et stort udvalg af Ingenium motorer til rådighed for E-PACE - uanset om fokus er på kraft og ren køreglæde eller brændstoføkonomi og raffinement. E-PACEs 9-trins automatgear er meget responsivt og glidende. Dette automatgear sikrer, at du altid kører i det optimale gear, ligesom brændstoføkonomi og acceleration optimeres. Du kan også vælge den 6-trins manuelle gearkasse, der involverer føreren endnu mere og forbedrer brændstoføkonomien. 

INGENIUM-FAMILIEN

Vores Ingenium-motorer med lav friktion er konstrueret helt i aluminium og har stive motorblokke og dobbelte balanceaksler for at sikre uhørt lav vibration for smidig ydelse på daglig basis. Alle motorer er udstyret med Stop/Start-teknologi og intelligent opladning, der udnytter den kinetiske energi fra opbremsning til at oplade batteriet – det giver optimal brændstoføkonomi, særligt ved bykørsel.

INGENIUM BENZINMOTOR

E-PACEs Ingenium-benzinmotorer anvender banebrydende, innovativ teknologi såsom Continuous Inlet Variable Valve Lift-system til at forbedre hvert eneste aspekt omkring ydelse og brændstoføkonomi og samtidig mindske CO 2 -udledningen. 

INGENIUM DIESELMOTOR

For silkeblød ydelse på daglig basis er E-PACEs Ingenium-dieselmotorer med lav friktion og aluminiumskonstruktion udstyret med avanceret turboladerteknologi for højt moment i hele omdrejningsområdet samt dynamik, der er ensartet, progressiv og reducerer forsinkelser.

KØREDYNAMIK

MANUEL GEARKASSE ELLER AUTOMATGEAR

E-PACEs 9-trins automatgear er meget responsivt, silkeblødt og effektivt - det leverer hurtige gearskift for uanstrengt acceleration. For at involvere føreren endnu mere og forbedre brændstoføkonomien leverer den meget avancerede 6-trins manuelle gearkasse med lav vægt smidige og korte gearskift. 

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics-systemet sikrer både præcis dynamik og smidige køreegenskaber ved at overvåge hjulpositionen og karrosseriets bevægelser. Elektronisk styrede dæmpere justeres konstant for at optimere affjedringsindstillingerne og sikre optimal balance mellem komfort, raffinement og smidighed på alle tidspunkter.CONFIGURABLE DYNAMICS

For at øge enten raffinement og komfort eller bilens ydeevne giver Configurable Dynamics-funktionen (ekstraudstyr) dig mulighed for individuelt at tilpasse E-PACEs speederprogram, skiftepunkter i gearkassen, indstillinger for styretøj og affjedring, så de er afstemt efter dine kørselsbehov.JAGUARDRIVE CONTROL

For en skræddersyet køreoplevelse giver JaguarDrive Control dig mulighed for at vælge Normal-, Eco-, Dynamic- eller Winter-tilstand - alle tilstande ændrer diskret styretøjet og speederprogrammet.