loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØR

Moderne, stilfuldt og smukt håndværk – E-PACEs interiør udstråler på markant vis Jaguar, og opbevaringsmulighederne i kabinen er førende i klassen. 

I E-PACE er hver eneste del omhyggeligt designet med henblik på at sikre en raffineret oplevelse, hvor alt er behageligt at røre ved. Cockpittet smyger sig rundt om føreren, og SportShift-gearvælgeren sidder lige ved hånden. Det stilfulde infinity-bakspejl har et rammeløst design. 

bg-modelDisplay
bg-modelDisplay

UDFORM DIT LIV I KABINEN

E-PACEs opbevaringsmuligheder i kabinen er blandt de bedste i klassen. Den dybe midterkonsol med kopholdere, der kan fjernes, egner sig til mindre tablets eller fire flasker på 75 cl, som ligger ned. Det rummelige handskerum er fantastisk til alle de vigtige ting, som du vil opbevare inden for rækkevidde - ligesom for midterkonsollen kan kopholderne fjernes. De to dybe dørlommer i fordørene er udformet, så de rummer en lang række genstande, herunder telefoner, bægre og en vandflaske på 1,5 liter.  

KONFIGURERBAR KABINEBELYSNING

Konfigurerbar ambientebelysning i kabinen (ekstraudstyr) skaber en eksklusiv, visuel effekt og en indbydende, afslappende atmosfære for alle personer i bilen. Systemet fremhæver unikke designdetaljer i kabinen med blidt lys i et udvalg af 10 forskellige farver.

DETALJER, DER GØR EN FORSKEL

Det er de små detaljer, der giver E-PACE dens unikke karakter
såsom det eksklusive ternede Jaguar-design, der er skjult i
hjørnet af forruden. Der findes også et diskret Jaguar-logo i
opbevaringsboksen og under midterkonsollen. 

DOWNLOAD EN BROCHURE

bg-modelDisplay

PERSONLIGT PRÆG

Vælg blandt et udvalg af førsteklasses materialer og teksturer
såvel som en palet af fantastiske farvekombinationer. Dine
valg skaber den E-PACE, du vil elske.

bg-modelDisplay

Jaguars første kompakte SUV er en unik kombination af et fantastisk look, smidighed og dynamisk kørsel.

HOLD MIG INFORMERET