loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

InControl leverer et væld af informationer og underholdning og er vores udvalg af avancerede teknologier, som forbinder både dig og din E-PACE til omverdenen. 

InControl omfatter intuitive og avancerede, integrerede teknologier, som sikrer, at alle kan få det maksimale ud af deres køretur. 10” Touch Pro-skærmen i midten af midterkonsollen understøtter swipe- og knibebevægelser og leverer fantastisk audio-visuel underholdning.

BYG DIN BIL

HOLD MIG INFORMERET

INCONTROL-PAKKER

CONNECT PRO PACK

For yderligere at optimere Touch Pro består Connect Pro Pack (ekstraudstyr) af Smart Settings, et 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services og Navigation Pro. Systemet er designet til at optimere din in-car og out-of-car-oplevelse, og det sikrer, at du og dine passagerer nyder køreturen samtidig med, at I er forbundet til omverdenen.

SMARTPHONE-PAKKE

Smartphone Pack (ekstraudstyr) gør det nemt for dig at anvende apps, som vises på din smartphone gennem skærmdeling med E-PACEs infotainment-system. Hvis du har en iPhone, er Apple CarPlay tilgængelig. Jaguar InControl Apps-teknologi giver også mulighed for, at apps, som er optimeret til køretøjet, styres gennem E-PACEs touchscreen. Du skal blot tilslutte din smartphone via et USB-kabel.

 

REMOTE

Remote giver dig information om dit køretøj og giver dig mulighed for at interagere med det via fjernbetjening. Denne service omfatter Optimised Assistance, som overfører din position og diagnosedata i tilfælde af et havari, samt SOS Emergency Call. Med Jaguar InControl Remote app kan du også tjekke brændstofniveau via fjernbetjening og endog finde dit køretøj på en fyldt parkeringsplads. 

SECURE TRACKER*

Hvis nogen bryder ind i din bil eller flytter den uden din tilladelse, alarmerer Secure Tracker (ekstraudstyr) dig automatisk og underretter overvågningscentret, så din bil kan blive fundet og bragt tilbage så hurtigt som muligt. Selv hvis din bil bliver stjålet med nøglerne i, kan du alarmere sporingscentret via Secure Tracker smartphone-appen.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

For at sikre, at du altid er underholdt, informeret og forbundet er E-PACE udstyret med et interaktivt 12,3" HD-førerdisplay (ekstraudstyr). Systemet kan modtage og projicere data vedrørende kørselsinformation, underholdning og aktiv sikkerhed, herunder navigation, telefon og medier. 

MERIDIAN™-LYDSYSTEM

Væk din musik til live med to lydsystemer fra den britiske lydekspert Meridian. Det fantastiske Meridian surround sound-system med Trifield™-teknologi leverer samme fylde og knivskarpe lyd gennem 15 højttalere, som du oplever ved en live-koncert.

Jaguars første kompakte SUV er en unik kombination af et fantastisk look, smidighed og dynamisk kørsel.

HOLD MIG INFORMERET

†Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd. ††Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover forhandler for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser. Visse funktioner kræver et passende mikro-SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter første periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.