Jaguar Drivers editions
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR DRIVER'S EDITION

Med Driver’s Edition har vi samlet et attraktivt udvalg af en række Jaguar modeller med forskellige motorvarianter og specielt udvalgte udstyrspakker. Driver’s Edition tilbyder en samlet løsning til en yderst attraktiv pris. 

XE XF XF Sportbrake E-PACE F-PACE

JAGUAR XE DRIVER'S EDITION

Med sit selvsikre design og sine dynamiske køreegenskaber er man ikke et sekund i tvivl om, at XE er en Jaguar. Den føles som en Jaguar og kører som én – XE er Jaguar hele vejen.LÆS MERE

JAGUAR E-PACE DRIVER'S EDITION

Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien tager den helt nye E-PACE den medrivende Jaguar Driving Experience og tilfører praktisk anvendelighed i dagligdagen med indvendige opbevaringsmuligheder, som er førende i klassen. Verden har aldrig før set en kompakt SUV som denne.

LÆS MERE

JAGUAR F-PACE DRIVER'S EDITION

Nyd den nye Jaguar F-PACE med det forførende design og de uovertrufne køreegenskaber, som Jaguar er så kendt for, tilsat praktisk alsidighed. Det muskuløse kraftfulde ydre er inspireret af F-TYPE og giver F-PACE en fremtoning, der vækker opsigt. En præcis styring og stramt vejgreb får F-PACE til at køre som en sportsvogn, takket være det unikke aluminiums dobbelte wishbone-forhjulsophæng og Integral Link-baghjulsophæng, En enestående kombination af sportslig performance til hverdagens behov.

JAGUAR XF DRIVER'S EDITION

XF bygger videre på succesen med Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.


LÆS MERE

JAGUAR XF SPORTBRAKE DRIVER'S EDITION

Jaguars mest dynamiske stationcar til erhvervslivet inden for premium-segmentet.

LÆS MERE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev