INFORMATION VEDR. COVID-19

Fra mandag d. 1. marts 2021 kan vi igen byde jer velkommen hos forhandler og Test Spots.


Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed meget seriøst og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.
Det er derfor fortsat et krav at bære mundbind når du besøger os, ligesom vores personale vil bære mundbind og handsker under dit besøg.
For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit - eller håndvask – i alle afdelinger.


Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vore teknikere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler.


Sådan håndterer vi din bil ved service-/værksteds besøg:


Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, gearknop og håndtag efter endt service.
Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit - eller håndvask – i alle afdelinger. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte.


Sådan håndterer vi vore demo/udlejningsbiler, inden du skal ud at køre:


Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit - eller håndvask – i alle afdelinger.
Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte.


Få fremvisning i eget hjem:


I forbindelse med køb tilbyder vi at besøge dig for fremvisning af en ny eller brugt bil på din hjemmeadresse.


Hente/bringe Service:


I forbindelse med besøg på vores værksteder, tilbyder vi hente- og bringeservice af din bil. Det gælder både vores forhandler, Test Spots og serviceværksteder. Ring og aftal nærmere.OPDATERES LØBENDE !

Sådan får du rådgivning

Sådan får du rådgivning

Nok er der lukket i vores salgsafdelinger, men vi har åbent for alle dine henvendelser. Vores dygtige salgsrådgivere sidder klar på mail, telefon og virtuelt. Ring eller skriv og få et online-møde, så hjælper vi dig på vej med den Jaguar, du har i tankerne.
Book et online-møde

Book et online-møde

For at få et online-møde skal du blot sende os dine oplysninger. Din foretrukne Jaguar-forhandler bekræfter efterfølgende mødeaftalen med en e-mail.