loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

BETINGELSER OG VILKÅR

Betingelser for I-PACE konceptafsløring og ‘I Want One’-registrering

Disse betingelser gælder for kundens brug af salgsfremmende aktiver tilknyttet JLR I-PACE-konceptafsløringen, den tilknyttede dokumentation og reklame/salgsfremmende aktiviteter og kundens registrering hos ‘I Want One’-funktionen.

"Fordele for kunden Ved at registrere ‘I Want One’ vil JLR kunne:-

 

a. indtaste kundens oplysninger i ""first in market""-kundedatabasen for kundens land med henblik på muligheden for at bestille det serieproducerede køretøj. Registreringen er personlig for denne kunde og kan ikke overdrages til tredjemand under nogen omstændigheder.

 

b. give kunden detaljer om køretøjet og information om indsendelse af bestilling (hvis ‘First in market’-registreringen stadig er i kraft på tidspunktet for formel produktionslancering);

 

c. informere kunden med jævne mellemrum om offentliggjorte specifikationer for I-PACE, tidshorisont for frigivelse til produktion, valgt/nærmeste forhandler og support;

 

d. tilsende kunden alle endelige produktionsspecifikationer og oplysninger om udstyr direkte eller via valgt/nærmeste forhandler, så snart salgs- og ordreprocessen kan påbegyndes

 

e. trække ‘I Want One’-registreringen tilbage på et hvilket som helst tidspunkt forud for enhver efterfølgende, bindende ordre vedrørende købet af det serieproducerede køretøj."

Billeder. Det billede, som anvendes i forbindelse med konceptafsløringen af I-PACE, er nødvendigvis baseret på et konceptkøretøj fra præproduktionen. Kunder er ikke forpligtet til at afgive en bindende ordre vedrørende det serieproducerede køretøj, før det fulde omfang af produktionsspecifikationer og udstyr er tilgængelige for dem.

Produktionsspecifikationer. Det serieproducerede køretøj kan variere med hensyntil den/det endelige udformning, finish og udstyr, selv om konceptkøretøjets "look og udtryk" vil ligge tæt op ad den den/det endelige udformning, finish og udstyr. Produktionskrav kan påvirke detaljer med hensyn til paneler og sæder/tilbehør. Instrumentpanel og konsolpaneler udstyres med nødvendige betjeningselementer og display.

Salgsproces, ordre og gebyrer/depositum. Kampagnen vedrørende konceptafsløringen af I-PACE samt ‘I Want One’-registreringen skal ikke forstås som et salgstilbud, ordre fra kunden om køb eller kontraktlig aftale om levering af nogen form for serieproduceret køretøj, når dette frigives til salg.

Kunden erklærer sig indforstået i, at vedkommendes oplysninger bliver videresendt til nærmeste/valgt forhandler. Kunden accepterer, at ordren og leveringen af køretøjet overdrages til en anden passende forhandler, hvis den valgte forhandler ikke overholder den pågældende aftale/godkendelse, som gælder for elbilen.

Forhandleren kan indhente reservationsgebyrer/depositum, der er nødvendige i forbindelse med marketing- og salgsprocedurer.

Enhver form for reservation, ordrer og tilknyttede kontraktuelle og leveringsmæssige forpligtelser indgås kun mellem kunden og forhandleren som sælgende part på de af forhandleren fastsatte betingelser og vilkår for salg.

Ydelse/specifikationer. Frem mod det tidspunkt, hvor godkendelse af produktionstype og bekræftede tal foreligger, fremsættes alle tal ud fra producentens skøn på grundlag af den bedste viden om disse informationer på tidspunktet for offentliggørelsen. Ordrer fra kunder accepteres først på det tidspunkt, hvor officielle, godkendte tal foreligger.

Ændringer. Konceptafsløringen, billeder, beskrivelser og prisfastsættelse af I-PACE er fremlagt i god tro for at vise de spændende muligheder for det serieproducerede køretøj. JLR forbeholder sig ret til at ændre alle elementer i de foreløbige angivelser (forud for enhver form for bindende kundeordre), herunder særligt men ikke begrænset til omstændigheder, som skyldes lovgivningsmæssige eller reguleringsmæssige ændringer, forhold, som griber ind i materialemarkedet, og produktionskrav eller løbende krav, som knytter sig til det serieproducerede køretøj eller dets funktioner og komponenter.