loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar F-TYPE

Information vedr. COVID-19

Hos Jaguar Danmark tager vi Corona alvorligt og vi har derfor taget et par forholdsregler som følges hos vores forhandler, test spots og værksteder. 

Jaguar F-TYPE

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING

Få fremvist den Jaguar du overvejer hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

JAGUAR TEST SPOT

Prøvekør Jaguar 4 steder i landet.

I-PACE vinder 3 World Car Awards

Jaguar I-PACE, vores første fuldt elektriske SUV, har netop vundet priserne, World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car of the Year ved World Car Awards i New York. 

NY FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Introduktion af Jaguars første helt elektriske performance-SUV.

Jaguar XE

NY XF SPORTBRAKE

Jaguars mest dynamiske stationcar til erhvervslivet inden for premium-segmentet.

Jaguar XE

E-PACE

JAGUARS FØRSTE KOMPAKTE SUV TAGER KØREOPLEVELSERNE
FRA DEN PRISVINDENDE JAGUAR OG TILFØJER HVERDAGENS
PRAKTISKE FUNKTIONER MED KLASSENS FØRENDE,
INDVENDIGE OPBEVARING

OFFICIEL UDTALELSE FRA JAGUAR LAND ROVER

Styrken i den menneskelige natur er kernen i vores brand og organisationer verden over. Det har aldrig været mere relevant at denne styrke skal komme til udtryk.

Vi befinder os i en situation vi ikke tidligere har været i, men sammen vil vi komme igennem dette.

Vi tror på, at vejen foran os fører til en spændende fremtid for os alle.


XE

Fra 618.980 kr.

Jaguar XE er her. Vores mest avancerede, effektive og raffinerede sports sedan nogensinde. Født med DNA’et fra F-TYPE som garanti for de sportslige køreegenskaber. Vælg blandt 5 varianter for at finde din XE.

XF

Fra 786.980 kr.

En ægte Jaguar. XF's selvsikre design skiller sig ud i mængden. En uforlignelig kombination af styreegenskaber, kørekomfort, raffinement og performance – denne dynamiske luksussedan byder på både spænding og effektivitet.

F-TYPE

Fra 882.000 kr.

Kraftfuld og smidig - F-TYPE er en ægte Jaguar-sportsvogn og det seneste skud på et ædelt stamtræ. Den er udviklet med fokus på høj ydelse og hurtigt reagerende styring.


E-PACE

Fra 596.980 kr.

Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien tager den helt nye E-PACE den medrivende Jaguar Driving Experience og tilfører praktisk anvendelighed i dagligdagen.

F-PACE

Fra 704.980 kr.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer maksimal køreglæde med effektivitet. F-PACE er fyldt med avanceret teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.

JAGUAR I-PACE

Fra 679.980 kr.

Præsentation af Jaguars ultimative elektriske performance-suv
BRUGTE BILER

Her kan du finde vores store udvalg af nye og brugte Jaguar modeller. Find den bil der passer til dine behov.

PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Når du dertil ligger lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, får man virkelig noget for sin investering. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

KØBSPRIS

Vores modelprogram har gode gensalgsværdier, derfor er det altid fordelagtigt at finansiere vores biler. Endvidere hjælper vi altid med markedsrelevant finansiering, som tilpasses netop dit behov. Desuden kan du selvfølgelig altid handle med os, uanset hvordan du ønsker at købe bilen. Ønsker du at lade en bil indgå i en handel, leverer vi selvfølgelig også en attraktiv pris på denne.