loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE vinder 3 World Car Awards

Jaguar I-PACE, vores første fuldt elektriske SUV, har netop vundet priserne, World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car of the Year ved World Car Awards i New York. 

JAGUAR TEST SPOT

Prøvekør Jaguar 3 steder i landet.

NY FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Introduktion af Jaguars første helt elektriske performance-SUV.

Jaguar XE

NY XF SPORTBRAKE

Jaguars mest dynamiske stationcar til erhvervslivet inden for premium-segmentet.

Jaguar XE

E-PACE

JAGUARS FØRSTE KOMPAKTE SUV TAGER KØREOPLEVELSERNE
FRA DEN PRISVINDENDE JAGUAR OG TILFØJER HVERDAGENS
PRAKTISKE FUNKTIONER MED KLASSENS FØRENDE,
INDVENDIGE OPBEVARING


XE

XE

Fra 618.880 kr.

Jaguar XE er her. Vores mest avancerede, effektive og raffinerede sports sedan nogensinde. Født med DNA’et fra F-TYPE som garanti for de sportslige køreegenskaber. Vælg blandt 5 varianter for at finde din XE.

XF

Fra 786.880 kr.

En ægte Jaguar. XF's selvsikre design skiller sig ud i mængden. En uforlignelig kombination af styreegenskaber, kørekomfort, raffinement og performance – denne dynamiske luksussedan byder på både spænding og effektivitet.

E-PACE

Fra 596.880 kr.

Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien tager den helt nye E-PACE den medrivende Jaguar Driving Experience og tilfører praktisk anvendelighed i dagligdagen.

F-PACE

F-PACE

Fra 704.880 kr.

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer maksimal køreglæde med effektivitet. F-PACE er fyldt med avanceret teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.

F-TYPE

F-TYPE

Fra 915.880 kr.

Kraftfuld og smidig - F-TYPE er en ægte Jaguar-sportsvogn og det seneste skud på et ædelt stamtræ. Den er udviklet med fokus på høj ydelse og hurtigt reagerende styring.


Jaguar I-PACE

JAGUAR I-PACE

Fra 679.880 kr.

Præsentation af Jaguars ultimative elektriske performance-suv
Range

BRUGTE BILER

Her kan du finde vores store udvalg af nye og brugte Jaguar modeller. Find den bil der passer til dine behov.

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning.

FLEXLEASING

Erhverv eller privat.

Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.


ERHVERVSBESKATNING

Jaguar tilbyder nogle af klassens laveste C02 værdier for brændstofforbrug og udledning. Læg dertil lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, så får man virkelig noget for sin investering.